اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 267136

تاریخ: 1403/08/07

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 267136

تاریخ: 1403/08/07

کپی نشانی خبر

توسعه همکاری فولاد کاوه و جمعیت هلال احمر استان هرمزگان

ama08907-1730110067

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در بازدید از شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از حمایت‌های فولاد کاوه جنوب کیش تقدیر و هدف از این بازدید را بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک عنوان نمود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گام بلند صنعت مشاوره مدیریت ایران به سوی اعتبار جهانی؛ ۱0 شرکت برتر سال ۱۴۰۵ معرفی شدند

آئین معرفی و تقدیر از شرکت‌های برتر مشاوره مدیریت ایران در سال ۱۴۰۵ صبح امروز  شنبه ۱۸ مهر ماه با حضور مدیران، صاحبنظران و فعالان صنعت مشاوره مدیریت کشور در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. این رویداد گامی مهم در مسیر سامان‌دهی بازار خدمات مشاوره، توسعه رقابت حرفه‌ای، ارتقاء استانداردهای فعالیت شرکت‌های مشاوره و پیوند ظرفیت‌های تخصصی ایران با نظام اعتباربخشی بین‌المللی صنعت مشاوره مدیریت به شمار می‌رود.

فولاد مبارکه نامزد نهایی هفدهمین دوره جوایز Steelie شد

انجمن جهانی فولاد (worldsteel) نامزدهای نهایی هفدهمین دوره جوایز Steelie را معرفی کرد. این جوایز از شرکت‌های عضو برای سهم و مشارکت آن‌ها در صنعت فولاد طی یک سال، در مجموعه‌ای از دسته‌های اثرگذار بر این صنعت، تقدیر می‌کنند.

توسعه سامانه هوشمند انباشت و برداشت در واحد احیا مستقیم

تعدد منابع تامین گندله و دشواری ردیابی مشخصات کیفی محموله‌ها پس از انباشت، فولاد هرمزگان را به سمت طراحی سیستم جامع انباشت و برداشت هوشمند در واحد احیای مستقیم سوق داده است؛ سامانه‌ای که با ثبت موقعیت و مشخصات هر محموله در پایل و استفاده از مدل سه‌بعدی و هوش مصنوعی، امکان انتخاب دقیق‌تر مواد برای انباشت، برداشت و میکس را فراهم می‌کند.