اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 266036

تاریخ: 1403/08/21

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 266036

تاریخ: 1403/08/21

کپی نشانی خبر

وارادات و پلاک گذاری 800 خودرو جدید به منطقه آزاد اروند

منطقه آزاد اروند (6)

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، علی زارعی  اظهار داشت: منطقه آزاد اروند دارای بيشترين تعداد خودرو پلاك مناطق آزاد در كشور است و پس از ابلاغ مصوبه هيئت دولت در خصوص آزاد سازى واردات خودرو ، اولین منطقه ای بود که آن را عملياتى نمود.

زارعى با  اشاره به این مهم که اروند بزرگترين منطقه آزاد کشور از لحاظ جمعيت است ، خاطرنشان کرد: استقبال از خودرو هاى پلاک منطقه آزاد در اين منطقه مطلوب بوده و انتظار می رود روند واردات با همین سرعت ادامه یابد.

وی در ادامه افزود : براساس مصوبه هیئت وزیران، واردات انواع خودروی کامیون، کشنده، ون، مینی‌بوس و اتوبوس تا پنج سال کارکرد (نو و مستعمل) و سواری صفر کیلومتر با پلاک منطقه آزاد اروند عملیاتی و اجرا شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: براساس این مصوبه واردات خودرو‌های سواری صفر تا سقف 2500 سی‌سی و 40 هزار یورو و به‌شرط اخذ مجوز صلاحیت فنی از سازمان توسعه تجارت (به‌غیر ازخودرو‌های تولید کره جنوبی و آمریکا) و در خصوص خودرو‌های سنگین به‌شرط اینکه تولید آمریکا نباشد، آزاد است.

علی زارعی، اذعان داشت : هیچ محدودیتی در خصوص تعداد واردکنندگان خودرو هیبریدی در منطقه وجود ندارد و تمامی متقاضیانی که تا کنون به منطقه درخواست نموده اند، به سازمان توسعه تجارت معرفی گردیده اند .

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

منابع حاصل از واگذاری‌ها را به ایمیدرو بازگردانید

در نشست محمدمسعود سمیعی‌نژاد رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با زهره عالی‌پور، رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی، آخرین وضعیت پروژه‌های معدن و صنایع معدنی قابل واگذاری و مسائل مرتبط با این طرح‌ها مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

کاوان؛ از معدن عباس‌آباد تا بورس تهران از تولید مس تا خلق ارزش پایدار

با درج شرکت مس کاوان نماد با نماد معاملاتی «کاوان» در تابلوی اصلی بازار دوم بورس تهران، فصل تازه‌ای در مسیر این مجموعه معدنی و صنعتی آغاز شده است. شرکتی که فعالیت خود را از معدن و تولید کنسانتره مس توسعه داده و امروز با حضور در بخش‌های دیگری از زنجیره مس، اجرای طرح‌های توسعه و ورود به بازار سرمایه، در حال عبور به مرحله‌ای متفاوت از فعالیت خود است.

برگزاری کانماین در شرایط جنگ و تحریم؛ پیام پویایی صنعت معدن ایران است

طهماسبی با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه ایران کانماین در شرایط جنگ و تحریم گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی می‌تواند پیام پویایی و تداوم فعالیت صنعت و معدن کشور را به جامعه و فعالان اقتصادی جهان منتقل کند و زمینه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های معدنی، جذب سرمایه‌گذار و تأمین نیازهای تولیدکنندگان فراهم آورد.