اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 265849

تاریخ: 1403/08/29

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 265849

تاریخ: 1403/08/29

کپی نشانی خبر

ثبت رکورد ۳۰۰ درصدی در اسقاط خودرو‌های فرسوده در کشور

-5899798001453483118_121
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل؛ مهندس مهران سالاریه در حاشیه بازدید جمعی از اصحاب رسانه از مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده افزود: اسقاط خودرو در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مجموع ۴ سال قبل از آن که ۵۷ هزار خودرو اسقاط شده بود با رشد ۲۵ درصدی به ۷۸ هزار دستگاه رسید.
وی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۳۷ هزار دستگاه خودرو از رده خارج شده که در مقایسه با مدت مجموع سال گذشته رشد ۳۰۰ درصدی داشته است.
رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل تصریح کرد: رکورد اسقاط خودرو‌های فرسوده با ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو مربوط به سال ۱۳۹۳ است که تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری این رکورد را بشکنیم.
وی در خصوص صرفه جویی سوخت ناشی از اسقاط خودرو‌های فرسوده گفت: از فروردین ۱۴۰۲ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ اسقاط خودرو‌های فرسوده بیش از ۲ میلیارد لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت به همراه داشته است.
وی با اشاره به شیوه جدید جایگزینی خودرو‌های فرسوده که از دو ماه پیش آغاز شده است افزود: ۲۷ هزار متقاضی اسقاط خودرو‌های فرسوده در طرح جایگزینی ایران‌خودرو و سایپا شرکت کرده اند طوری که مبلغ گواهی اسقاط از خودروی مورد نظر کسر شده و بقیه مبلغ خودرو توسط متقاضی به حساب خودروساز واریز می‌شود که این طرح برای نخستین بار انجام شده است.
سالاریه ادامه داد: از ۲۷ هزار متقاضی جایگزینی خودروهای فرسوده این دو شرکت حدود ۹ هزار نفر فراخوان شده اند که پذیرش ۷ هزار و دویست نفر از آن‌ها در مراکز اسقاط کشور قطعی شده است.وی افزود: ۲۳ هزار متقاضی از مجموع ۲۷ هزار متقاضی اسقاط خودرو، سهم ایران خودرو و ۴ هزار متقاضی سهم سایپا است و هماهنگی‌ها برای فراخوان سایر متقاضیان این طرح خودروسازان مربوطه در حال است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از خط تولید تا خط قهرمانی؛ فولاد هرمزگان برای کارگرانش می‌جنگد

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال ساحلی فولاد هرمزگان با همراهی مدیر امور ورزش حرفه‌ای و سایر عوامل اجرایی این باشگاه برای بازدید از فرایند تولید، راهی کارخانه فولاد هرمزگان شدند و ضمن دیدار و عرض خداقوت با کارگران، مهندسان و نیروهای زحمت‌کش این کارخانه تعدادی البسه ورزشی تقدیم این عزیزان کردند.