اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 26569

تاریخ: 1398/06/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 26569

تاریخ: 1398/06/26

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بیمه آسیا: دارندگان بیمه بدنه برای خرید الحاقیه، اقدام کنند

2417

دارندگان بیمه بدنه برای خرید الحاقیه، اقدام کننداخبار پولی مالی- شرکت‌های بیمه توصیه می‌کنند با توجه به افزایش قیمت خودرو، دارندگان بیمه بدنه برای خرید الحاقیه، اقدام کنند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مسعود بادین، مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به اینکه در یک سال گذشته، قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی افزایش یافته است گفت: دارندگان بیمه بدنه خودرو باید با مراجعه به شرکت‌های بیمه در خصوص تجدید ارزیابی سرمایه خود با خرید الحاقیه بیمه اقدام کنند تا در زمان بروز خسارت دچار مشکل نشوند.

بادین افزود: خرید این الحاقیه بیمه بدنه بویژه برای خودرو‌های صفر کیلومتر که بصورت لیزینگ خریداری و بیمه نامه آن‌ها چند ساله صادر شده، ضروری است.

وی گفت: بر اساس ماده ۱۰ قانون بیمه، شرکت بیمه به تناسب مبلغ بیمه‌شده خودرو، خسارت‌ها را جبران خواهد کرد بنابراین در صورتیکه خودرویی با قیمت گذشته بیمه شده باشد، در زمان بروز خسارت به همان نسبت، خسارت خود را دریافت خواهد کرد و نه به قیمت روز خودرو.

مدیرعامل بیمه آسیا ادامه داد: شرکت‌های بیمه معمولا با ارسال پیامک برای مالک خودرو در این خصوص اطلاع رسانی می‌کنند، اما ممکن است خودروی مورد نظر به شخص دیگری فروخته شده باشد بنابر این مالک خودرو باید با پرداخت حق بیمه اضافی و دریافت الحاقیه پوشش بیمه‌ای خود را افزایش دهد تا بتواند از پوشش بیمه بدنه بطور کامل بهره‌مند شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افکس در مسیر پیوند دوباره نظام مالی ایران با بازارهای جهانی

محمدجواد قنبری با اشاره به تغییر رویکرد هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نظام مالی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های دیجیتال (افکس ۱۴۰۵) گفت: این نمایشگاه می‌تواند با تمرکز بر توسعه ارتباطات مالی و سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت همکاری با کشورهای عضو بریکس و سازمان همکاری شانگهای، زمینه تقویت پیوند نظام مالی ایران با بازارهای جهانی را فراهم کند.

تجهیز ۸۹۹ همت منابع مالی از طریق بازار سرمایه در نیمه نخست امسال

ارزش تأمین مالی از بازار سرمایه در شش‌ماهه نخست امسال با رشد ۴۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۸۹۹ همت رسید؛ رقمی که معادل حدود ۵۱.۵ درصد کل عملکرد سال گذشته در این حوزه است. انتشار اوراق بدهی، عرضه‌های سرمایه‌ای و تأمین مالی جمعی، سه مسیر اصلی تجهیز منابع در بازار سرمایه بوده‌اند.