اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 26543

تاریخ: 1398/06/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 26543

تاریخ: 1398/06/26

کپی نشانی خبر

حل و فصل بدهی های تامین اجتماعی به وزارت بهداشت تا پایان شهریور

2421

بدهی های سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت حدود ۹ هزار میلیارد تومان است و حتی برخی دانشگاه های علوم پزشکی حدود ۱۷ یا ۱۸ ماه از سازمان تامین اجتماعی طلب دارند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایرنا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در زمینه بدهی‌های تامین اجتماعی با دکتر سالاری مدیرعامل این سازمان جلسه‌هایی برگزار کردیم تا بدهی‌ها تعیین تکلیف شوند. قرار است بخشی از این بدهی‌ها از محل فروش سهام تسویه شود. تلاش می‌کنیم و امیدواریم تا قبل از پایان شهریور مشکل بدهی‌های تامین اجتماعی به وزارت بهداشت حل و فصل شود.

نمکی درباره بدهی‌های تامین اجتماعی به وزارت بهداشت افزود: دانشگاه های علوم پزشکی در این زمینه محق هستند، زیرا هزینه خدماتی که بعضا از یک سال و نیم قبل ارائه شده را هنوز دریافت نکرده اند. به هر حال فشار بودجه بر دانشگاه های علوم پزشکی به علت کمبود نقدینگی و مشکلات خزانه، وجود دارد و دانشگاه ها نمی توانند خدمات را رایگان ارائه کنند و حتی بعد از یک سال و نیم نتوانند هزینه آن دریافت کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت های پخش دارو برای تهیه دارو از دانشگاه های علوم پزشکی پول نقد درخواست می کنند. این شرایط دشوار برای دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد، اما به رغم همه اینها همچنان تلاش می کنیم که خدمات رسانی دچار مشکل نشود.

نمکی اضافه کرد: آخرین میزان بدهی های سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت حدود ۹ هزار میلیارد تومان است و حتی برخی دانشگاه های علوم پزشکی حدود ۱۷ یا ۱۸ ماه از سازمان تامین اجتماعی طلب دارند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خط ارزش با «ولیو بانک» به میدان رقابت صندوق‌های بخشی می‌آید؛ هدف‌گذاری برای کسب بازدهی فراتر از شاخص بانکی

شرکت مشاور سرمایه‌گذاری خط ارزش در تازه‌ترین گام توسعه فعالیت‌های خود؛ صندوق «ولیو بانک» را با تمرکز بر سهام صنعت بانکداری معرفی کرد. فرشید زرین‌کیا مدیرعامل این شرکت از برنامه پذیره‌نویسی صندوق طی هفته‌های آینده خبر داده و رضا اکبری مدیر سرمایه‌گذاری خط ارزش نیز از طراحی یک الگوی سیستماتیک مبتنی بر روش کمل برای انتخاب سهام بانکی و تلاش برای کسب بازدهی بالاتر از شاخص این صنعت سخن گفته است.

آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران

همزمان با آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی شرکت «اتونوین» از روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، متقاضیان می‌توانند با استفاده از حساب وکالتی بانک ملی ایران در سامانه «فیروزه»، به‌صورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند.

اعلام اسامی برندگان شانزدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

شانزدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز شانزدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.