اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 265399

تاریخ: 1403/08/26

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 265399

تاریخ: 1403/08/26

کپی نشانی خبر

سازمان بنادر و دریانوردی/ عملیات تکمیل اسکله رو- رو ریلی بندر امیرآباد تا ۲ ماه آینده آغاز می‌ شود

بندر+امیرآباد

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی؛ علی اکبر صفایی مدیر عامل سازمان  بنادر و دریانوردی در بازدید یک روزه خود از بندر امیرآباد گفت: عملیات تکمیل اسکله رو – رو ریلی بندر امیرآباد که بنا به دلایلی چند سال متوقف شده بود تا ۲ ماه آینده شروع خواهد شد و امیدواریم طبق قرارداد و در پروسه زمانی مشخص شده به بهره برداری برسد.

صفایی گفت: با تاکید وزیر راه و شهرسازی به ما تکلیف شده است که نظارت دقیقی بر پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری در حوزه سازمانی خود داشته باشیم تا در پروسه زمانی مشخص و بر اساس قرارداد همه پروژه ها در موعد مقرر به بهره برداری برسند و مدیران سازمان با بازدید های منظم پروژه ها را مورد بازنگری قرار می دهند تا چنانچه مانعی در مسیر اجرای پروژه وجود داشته باشد تسهیل و رفع شود.

معاون وزیر راه و شهر سازی ادامه داد: بندر امیر آباد به عنوان بزرگترین بندر شمال کشور و  یکی از مهمترین بنادر سازمان از لحاظ جذب سرمایه گذار و مراودات کالا در جایگاه خوبی قرار گرفته است که نقش مهم آن در کریدور شمال – جنوب بر کسی پوشیده نیست.

صفایی افزود: یکی از پروژه های منحصر به فرد کشور، پروژه رو- رو ریلی بندر امیرآباد است که در حال اجراست و با توجه به پیشرفت ۸۰ درصدی و با وقفه ای که بوجود آمده بود توانستیم به کمک همکاران آن را مرتفع سازیم و  ان شاء الله تا ۲ ماه دیگر شاهد اجرای عملیات تکمیل این پروژه مهم خواهیم بود که از نظر زیر ساختی دارای اهمیت ویژه ای است.

وی یادآور شد: با بهره برداری از این پروژه، کشتی های مخصوص رو- رو کالای خود را مستقیما بر روی ریل حمل می کنند و با قابلیت اتصال بندر امیرآباد به شبکه ریل سراسری شاهد تحول چشمگیری در افزایش سهم ریلی در این بندر  خواهیم بود.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به پروژه های مهم زیرساختی و عمرانی بندر  امیرآباد تشریح کرد: بیش از ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه های زیر ساختی امیرآباد پیش بینی و در حال اجراست که همکاران در بندر  امیرآباد در صددند این پروژه ها به موقع به بهره برداری برسند و علاوه بر آن باید به پروژه های راه های مواصلاتی بندر به شریان های اصلی اشاره کرد که انشالله تا چند ماه آینده شاهد بهره برداری این پروژه ها هم خواهیم بود.

صفایی به احداث زیر ساخت در اراضی  ۳۰۰ هکتاری شرق بندر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این پروژه توسط مشاور ذی صلاح در حال بررسی است که به محض اتمام فازهای مطالعاتی و آماده شدن اسناد مناقصه توسط همکاران ما تا پایان سال از طریق برگزاری فراخوان، زیر ساخت ها نیز توسط بخش خصوصی ایجاد خواهد شد تا بر اساس طرح جامع بنادر بازرگانی برای احداث صنایع به سرمایه گذاران واگذار شود.

وی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: سرمایه گذاری های انجام شده در بندر قابل تقدیر است و اکنون بیش از ۴ همت قرارداد سرمایه گذاری در حال انجام است و علاوه بر آن با امضای تفاهم نامه های سرمایه گذاری ،  ۴ همت دیگر هم در این بندر در دست اجراست که مجموع این ۸ همت می تواند تاثیر بسیار خوبی هم در بعد اقتصادی و هم اشتغال در بندر امیرآباد ایجاد کند.

صفایی در بازدید از یکی از پروژه سرمایه گذاری که در تولید روغن و سویا فعالیت دارد بیان داشت: این پروژه عظیم که در زمینی به مساحت ۵ هکتار احداث شده است ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از  این کارخانه روزانه ۲۰۰ تن سویای خوارکی و ۱۰۰۰ تن روغن پایه خوراکی به بازار مصرف عرضه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تکلیفی که برابر قانون در برنامه هفتم برای سازمان بنادر و دریانوردی پیش بینی شده است اظهار داشت: در حال ارتقای بنادر به نسل های سوم و چهارم هستیم  و با ایجاد ارزش افزوده،  تولید و ایجاد مراکز لجستیکی در بنادر امیدواریم پاسخگوی نیاز کشور بوده و هم در تولید و هم در اشتغال سهم خوبی داشته باشیم.

بنابر این گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد، صفایی در پایان یادآور شد: مردم کشور ما باید بدانند که فعالیت هایی که در دریای خزر انجام پذیرفته و با ارتباطات خوبی که با کشورهای همسایه علی الخصوص قزاقستان و روسیه برقرار شده است تجارت خارجی دریابرد ما همانند سال های گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است و بر اساس آمار در سال جاری هم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۸ درصدی عملیات تخلیه و بارگیری برخورداریم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی راهکارهای رفع موانع زنجیره ارزش و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل در توسعه دریامحور

نشست اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و سواحل مکران با حضور نماینده رئیس‌جمهور، رئیس هیئت عامل ایدرو و استانداران استان‌های ساحلی کشور برگزار شد و در آن راهکارهای تکمیل زنجیره ارزش، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و بهبود فرآیندهای لجستیکی بررسی شد.

تاوان سنگین جنگ تحمیلی برای کشتیرانی جهانی

بررسی تبعات تنش‌های ایجاد شده در منطقه تا جایی بوده که امروز بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند که ایجاد یک درگیری منطقه‌ای، در عمل می‌تواند در زمانی کوتاه، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای هزاران کیلومتر دورتر افزایش دهد.

ثبت ۱۹۳۸ پرواز و جابه‌جایی بیش از ۲۰۴ هزار مسافر در فرودگاه آبادان؛ تداوم پروازهای هفتگی و آموزش تخصصی کارکنان

مدیر فرودگاه آبادان از ثبت یک‌هزار و ۹۳۸ نشست و برخاست و جابه‌جایی ۲۰۴ هزار و ۲۴ نفر مسافر از زمان بازگشایی فرودگاه‌ها در ششم اردیبهشت تا پایان شهریور خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ پرواز به صورت هفتگی در فرودگاه آبادان انجام می‌شود و همزمان با تداوم فعالیت‌های پروازی، برنامه‌های آموزشی تخصصی برای ارتقای آمادگی عملیاتی کارکنان دنبال شده است.