اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 264249

تاریخ: 1403/08/15

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 264249

تاریخ: 1403/08/15

کپی نشانی خبر

اوراق سلف یکی از میادین نفتی منتشر می‌شود

1049671

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه مپنا؛ علی نقوی در نشست تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مپنا خاطرنشان کرد: گواهی سلف سوخت تجدیدپذیر نیز در برنامه قرار دارد.

مدیرعامل بورس انرژی همچنین افزود: برنامه ارائه گواهی سپرده برق تجدیدپذیر برای عموم مردم در زمینه برق تجدیدپذیر فراهم خواهد شد. این ابزارها به مپنا و سایر سازندگان نیروگاه کمک می‌کند که از تامین مالی مناسب در این حوزه‌ها برخوردار باشند. ما نیز آمادگی داریم برای صادرات برق در بورس انرژی کمک کنیم. این تالار کاملاً رقابتی بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه نفت نیز شیوه‌نامه بالا دست نفت اخیراً به تصویب رسیده و با ابلاغ شیوه نامه مربوطه سرمایه‌گذاران در میادین بالادست نیز برای اولین بار اختیار فروش خواهند داشت.

مدیرعامل بورس انرژی از پذیرش نیروگاه‌های تجدید پذیر کوچک مقایس در بورس خبر داد و گفت: پذیرش کوچک مقایس‌ها آغاز شده و در سال آینده تعداد بالاتری از تجدیدپذیرهای کوچک مقیاس در بورس پذیرش می‌شوند.

نقوی ادامه داد: در حال حاضر سرمایه‌گذاران در میادین بالادستی اختیار فروش نفت را ندارند و با توجه به این وضعیت تامین مالی سخت خواهد شد اما در شیوه نامه جدیدترین امکان وجود دارد و امیدواریم این شیوه نامه بزودی ابلاغ شود و بزودی اوراق سلف برای یکی از میادین نفتی منتشر می‌شود.

گواهی سپرده نفت خام، گواهی سپرده ذخیره سازی گاز، گواهی سپرده در حمل و نقل نیز توسط مدیرعامل بورس انرژی مطرح شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تقدیر وزیر اقتصاد از بیمه ایران برای کسب موفقیت در جشنواره شهید رجایی

وزیر امور اقتصادی و دارایی کسب عنوان دستگاه برگزیده بخش «یاور فتح» در بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۵ را به شرکت سهامی بیمه ایران تبریک گفت و از عملکرد مدیرعامل و کارکنان این شرکت در خدمت‌رسانی به مردم و مدیریت بحران تقدیر کرد.

تاکید بر ارتقاء خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و بازنشستگان قوچان

سرپرست بیمه دی استان خراسان رضوی در سفری به شهرستان قوچان، ضمن بررسی فرآیند ارائه خدمات درمانی به خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران از وضعیت دفاتر جمع‌آوری خسارت درمان قرارداد صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این شهرستان بازدید کرد.