اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 263792

تاریخ: 1403/08/12

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 263792

تاریخ: 1403/08/12

کپی نشانی خبر

بانک سپه قهرمان مسابقات المپیاد ورزشی شبکه بانکی کشور شد

03
به گزارش اقتصادملت و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه؛دراین دوره ازمسابقات تیم والیبال بانک سپه با کسب نایب‌قهرمانی صاحب مدال نقره شد.
بر اساس این گزارش، شهاب پویانظر از استان اصفهان در دوومیدانی 1000 متر، سیدکریم سیدمحمودی از استان تهران در 2500 متر و فرشید میری از استان کرمانشاه در 3000 متر و تیم بدمینتون متشکل از مازیار متولی از استان خراسان رضوی، جواد قربان‌زاده و ابوذر یداللهی از گلستان برای بانک سپه مدال طلا کسب کردند.
همچنین ابوذر یداللهی از گلستان در مسابقات انفرادی بدمینتون با غلبه بر تمام حریفان جایگاه نخست این دوره از مسابقات را کسب و پنجمین مدال طلای کاروان وزشی بانک سپه را به خود اختصاص داد.
در بیست و یکمین دوره از مسابقات المپیاد ورزشی شبکه بانکی کشور محسن سبحان با ایستادن در سکوی دوم شنای 75 متر، دومین مدال نقره بانک سپه را کسب کرد.
این گزارش می‌افزاید: اسرافیل قربانی از مازندران در شنای 50 متر و زهید نوذری‌پور از استان سیستان و بلوچستان در دوومیدانی رشته 2000 متر برای کاروان ورزشی بانک سپه مدال برنز به دست آوردند.
شایان ذکر است کاروان ورزشی بانک سپه با 55 ورزشکار، سرپرست و مربی در هشت رشته ورزشی والیبال، فوتبال، شطرنج، بدمینتون، شنا، دوومیدانی، تیراندازی و تنیس روی میز در بیست و یکمین المپیاد ورزشی شبکه بانکی کشور در جزیره کیش شرکت کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دشمنان ایران در تلاش‌های گذشته خود برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور شکست خورده‌اند، گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همانطور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند؛ در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.

حضور وزیر اقتصاد در گفت‌وگوی ویژه خبری سیما

وزیر امور اقتصادی و دارایی امشب با حضور در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه خبر سیما، ضمن تشریح مهمترین اقدامات و دستاوردهای وزارت اقتصاد، گزارشی از روند اجرای برنامه‌های اقتصادی دولت و برنامه‌های پیش‌روی این وزارتخانه ارائه خواهد کرد.

“تابان”؛ غول ۹۶۵ همتی در آستانه ورود به بورس/ عرضه‌ای که نقشه بازار سرمایه را تغییر می‌دهد

نماینده گروه سرمایه‌گذاری اهداف در مراسم معارفه شرکت پتروشیمی تابان فردا، این عرضه اولیه را صرفاً یک رویداد معاملاتی ندانست و تأکید کرد: ورود «تابان» به بازار سرمایه، علاوه بر تغییر در اندازه و عمق بازار، می‌تواند ترکیب صنایع بورسی، گزینه‌های سرمایه‌گذاری و سطح شفافیت بخش‌هایی از اقتصاد کشور را نیز دستخوش تغییر کند.