اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 263618

تاریخ: 1403/08/09

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 263618

تاریخ: 1403/08/09

کپی نشانی خبر

حرکت فولاد کاوه به‌سوی افزایش تولید و خلق ارزش افزوده بیشتر

ama03307-1730198351

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش؛ جواد حاتمی در حاشیه یک دوره آموزشی در دانشگاه شریف (پردیس کیش) با اشاره به برنامه‌ریزی این مجموعه برای تبدیل مواد خام به محصولی با ارزش افزوده بیشتر اظهار داشت: در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با سرمایه‌‎گذاری و تملک معادن به دنبال تبدیل مواد خام به محصولی با ارزش افزوده بیشتر برای مصارف داخلی و حوزه صادرات هستیم.

مدیرعاملSKS، شناسایی بازارهای جدید برای صادرات را یکی از برنامه‌های مهم این مجموعه عنوان کرد و افزود: هم‌زمان با توسعه زیرساخت‌ها و افزایش تولید، به‌دنبال شناخت بازارهای هدف هستیم تا بتوانیم با بازارگردی، محصولات خود را با قیمت مناسب عرضه و صادر کنیم.

حاتمی ادامه داد: با مذاکرات به‌دنبال ایجاد روابط تجاری و آشنایی با دانش و فنون این حوزه هستیم، تا با شناخت و فراگیری دانش روابط تجاری، درآمد مناسب و مطلوبی برای شرکت فولادکاوه جنوب کیش داشته باشیم.

وی با اشاره به برگزاری سمپوزیوم فولاد در کیش گفت: این همایش بستر مناسبی برای برگزاری دوره‌های تکمیلی و آموزشی فراهم کرد. مدیرعاملSKS با تاکید بر ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: این ارتباط در ایجاد بازارهای کار جدید و اشتغال‌زایی بسیار مؤثر خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سیستم‌های مالی؛ ارتقای سودآوری و رونق فروش فولاد سنگان در فضای تحریم

در فضای اقتصادی کنونی که تشدید تحریم‌های بین‌‌المللی موجب نوسانات شدید نرخ ارز، اختلال در زنجیره تأمین و افزایش بهای تمام‌شده شده است، سیستم‌های مالی سازمان‌ها دیگر صرفاً ابزار ثبت و گزارش‌دهی تاریخی نیستند.

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.