اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 263033

تاریخ: 1403/08/04

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 263033

تاریخ: 1403/08/04

کپی نشانی خبر

تقدیر مدیرکل تعاونی،کار و رفاه اجتماعی خوزستان از رعایت اصول ایمنی در شرکت فولاد اکسین

215

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاداکسین خوزستان؛ مجتبی ظفری پور مدیرکل تعاونی،کار و رفاه اجتماعی خوزستان از رعایت اصول ایمنی در شرکت فولاد اکسین با اهدای دو لوح تقدیر به علی محمدی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان و طاها عبیاتی رییس اداره ایمنی،بهداشت و محیط زیست این شرکت به پاس عملکرد شایسته و عالی در راستای اهداف عالیه حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست تقدیر کرد.

عملکرد شایسته شرکت فولاد اکسین خوزستان در ایمنی سازی محیط کار و همچنین اجرای برنامه های حفاظتی جهت شناسایی کنترل کانون های خطر در کارگاه باعث شد تا از عملکرد این شرکت در حوزه HSE تقدیر و تشکر به عمل آید.

همچنین پیاده سازی آیین نامه های حفاظت فنی و بهداشت کار با رویکرد پیشگیری از بروز حوادث ناشی از کار، از دیگر رویکردهای و شاخصه هایی بود که تقدیر نامه مدیرکل تعاونی، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از شرکت فولاد اکسین به آن اشاره شده است.

براساس این گزارش شرکت فولاد اکسین به عنوان صادرکننده نمونه فولاد در نیمه نخست امسال با عملکردی شایسته در حوزه تولید توانسته همه نگاه ها را به سمت خود معطوف کند اما همه این مسایل در کنار مهمترین بحث و اصل اولیه شرکت یعنی رعایت ایمنی انجام شده است و توجه به چنین دغدغه در اکسین نشانه اهمیت نگاه همه جانبه به سلامت کارگران و اهمیت این قشر زحمتکش است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.