به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی؛ لازم به ذکر است در نیمه سال جاری مبلغ ۷۳ میلیارد به ۱۵۷ نفر و در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۲۴۵ میلیارد تومان به ۸۹۵ نفر مقصر اتباع تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی؛ لازم به ذکر است در نیمه سال جاری مبلغ ۷۳ میلیارد به ۱۵۷ نفر و در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۲۴۵ میلیارد تومان به ۸۹۵ نفر مقصر اتباع تسهیلات پرداخت شده است.

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم

شرکت پاکسان در ادامه روند رو به رشد عملکرد خود در خرداد ماه ۱۴۰۵ با ثبت ۱۴هزار و ۳۹۲میلیارد ریال

دهقانی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پیامی به مناسبت دهم تیر ماه، روز ملی صنعت و معدن، بر

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگیناپذیر رسانه.

شرکت پاکسان در ادامه روند رو به رشد عملکرد خود در خرداد ماه ۱۴۰۵ با ثبت ۱۴هزار و ۳۹۲میلیارد ریال فروش، رشد ۱۸۶درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را به ثبت رساند.

دهقانی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پیامی به مناسبت دهم تیر ماه، روز ملی صنعت و معدن، بر نقش کلیدی صنعتگران در تداوم تولید، توسعه فناوری و تقویت اقتصاد کشور تأکید کرد.

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار میرفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی میتواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.