اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 261919

تاریخ: 1403/07/21

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 261919

تاریخ: 1403/07/21

کپی نشانی خبر

تولید کربنات لیتیوم با استفاده از منابع شورابه‌ای عملیاتی می‌شود

17287169347545

به گزارش اقتصادملت به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، محمدرضا کریمی معاون برنامه‌ریزی و توسعه و عضو هیات مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این باره توضیح داد: با توجه به اهمیت لیتیوم در زنجیره فرآوری و صنعتی در آینده و با توجه به نتایج طرح پژوهشی آینده پژوهشی معدنی و صنایع معدنی در کشور که به جایگاه مهم لیتیوم در آینده فناوری کشور تاکید شده است، ایمپاسکو برنامه ریزی در جهت استفاده از پتانسیل های لیتیوم را به انجام رساند.

وی افزود: یکی از منابع مهم لیتیوم در جهان و به خصوص در کشور ما شورابه‌ها هستند و با توجه به اینکه عمده منابع شورابه‌ای در اختیار ایمپاسکو است، برنامه ویژه‌ای در این خصوص طراحی شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه ایمپاسکو عنوان کرد: در این خصوص قرارداد تحقیقاتی با دانشگاه صنعتی امیر کبیر در خصوص تولید کربنات لیتیوم از شورابه‌ها منعقد شد.

وی تاکید کرد: فرایند انجام شده با استفاده از نوعی جاذب انتخابی که برای اولین بار در کشور تولید و مواد  مصرفی در تولید این نوع جاذب کاملا بومی بوده و ساخت داخل است.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد: دانش فنی این فرایند در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به دست آمده و اکنون فاز دوم در خصوص ورود به فاز نیمه صنعتی جهت اقتصادی و بهینه کردن عملیات در دست پیگیری است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 رتبه‌بندی شرکت‌های برتر، تصویری دقیق از وضعیت اقتصاد کشور ارائه می‌دهد

 نشست خبری بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI100) با حضور قاسم خرمی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و بهنام فیض‌آبادی مدیر مرکز رتبه‌بندی شرکت‌های برتر و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ نشستی که در آن ضمن تشریح روند و فلسفه رتبه‌بندی بنگاه‌های اقتصادی، بر نقش این طرح در شناخت وضعیت اقتصاد کشور، ارتقاء تصمیم‌گیری مدیران و پشتیبانی از سیاستگذاری اقتصادی تأکید شد.

هدف IMI100 عبور از رتبه‌بندی و رسیدن از داده به بینش است

فیض‌آبادی مدیر مرکز رتبه‌بندی شرکت‌های برتر با تأکید بر اینکه فلسفه اصلی رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران، صرفاً تهیه یک فهرست از بنگاه‌های بزرگ نیست، گفت: هدف این است که مسیر «از داده به اطلاعات، از اطلاعات به تحلیل و از تحلیل به بینش» طی شود و در نهایت خروجی این فرآیند به تصمیم‌های دقیق‌تر مدیران و سیاستگذاران منجر شود.

حضور بانک صنعت و معدن در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در کرمانشاه

مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با حضور دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه، بهروز دارایی‌نژاد مدیر استانی بانک صنعت و معدن، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان، صنعتگران و معدن‌داران استان، پنجشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۵ در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه برگزار شد.