اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 261785

تاریخ: 1403/07/22

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 261785

تاریخ: 1403/07/22

کپی نشانی خبر

رضایتمندی ۱۶ هزار و ۵۳۹ زائرحج عمره از خدمات شهر فرودگاهی امام

ImageHandler

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، جواد صالحی افزود: از زمان برقراری پروازهای حج عمره در سال جاری تاکنون، ۱۶ هزار و ۵۳۹ زائر با ۱۰۲ پرواز از ترمینال سلام شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با رضایتمندی به سرزمین وحی مشرف شده‌اند.

معاون بهره‌برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اظهارداشت:  بر اساس ارزیابی‌های داخلی، خوشبختانه زائران بیت‌الله‌الحرام نسبت به خدمات ارائه شده در ترمینال‌ سلام و مدت زمان ایستایی در گیت‌های بازرسی رضایتمندی خود را اعلام کرده اند.

شایان ذکر است که میزان جابجایی بار همراه حجاج عمره از زمان شروع عملیات تا امروز برابر با ۲۵۲٫۵۶۳ کیلوگرم بوده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صندوق هما؛ الگوی موفق انتقال صندوق‌های بازنشستگی و صیانت از دارایی بازنشستگان

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی پس از بازدید میدانی و استماع گزارش مستند عملکرد صندوق هما و شرکت های تابعه، این صندوق را الگوی موفق انتقال صندوق های بازنشستگی و صیانت از دارایی های بازنشستگان خواند.