اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 260177

تاریخ: 1403/07/09

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 260177

تاریخ: 1403/07/09

کپی نشانی خبر

 رشد ۷ درصدی درآمد “بوعلی”

469126_762

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بوعلی؛ پتروشیمی بوعلی “بوعلی” در ماه گذشته ۵.۹ همت درآمد کسب کرده که در مقایسه با میانگین ماه‌های گذشته رشدی ۷درصدی را محقق کرده است. فروش ریفرمیت این پتروشیمی در این ماه۱.۴ همت بود که نسبت به ماه قبل افت ۲۰درصدی داشته است.

در این ماه “بوعلی” ۳۰ میلیون دلار برش سنگین صادر کرده که بیشترین مقدار در امسال به حساب می‌آید.

لازم به ذکر است، نرخ برش سنگین صادراتی در این ماه از ۶۳۱ دلار به ۶۸۳ دلار رشد را به ثبت رسانده و ریفرمیت هم زمان از ۸۲۲ دلار به ۷۰۰ دلار سقوط کرد که این تغییر در فروش صادراتی شرکت را نیز می‌توان به این مقوله نسبت داد.

همچنین، تولید ریفرمیت “بوعلی” بیشترین مقدار خود را در ۱۰ ماه گذشته محقق ساخت. “بوعلی” ۵۳ هزار تن ریفرمیت تولید کرد. 
براساس این گزارش، در مجموع تولیدات شرکت نسبت به مردادماه افت ۲۶درصد داشتند. در فروش شرکت تقریبا تمامی ریفرمیت تولیدی خود را فروخت. تناژ فروش برش سبک در این ماه با ۶۳٪ رشد به ۲۶ هزار تن رسید.

نرخ ریفرمیت در داخل نسبت به خارج تغییرات کمتری داشت و با نرخ ۶۵۸ دلار معامله شد و این تغییر نشان دهنده افت ۱۰ دلاری است. برش سنگین شاهد رشد اندکی بود. هرچند نرخ این محصول هنوز با ماه‌های گذشته فاصله قابل توجهی دارد، اما در داخل به نرخ ۶۲۵ دلار به فروش رفت.

 پتروشیمی بوعلی از ابتدای سال مالی تاکنون ۱۲.۲ همت فروش را ثبت کرده که در مقایسه با سال گذشته خود ۱۲.۶ بیشتر است. فروش این پتروشیمی در نیمه نخست سال تغییر چندانی نداشته، اما با توجه به تفییرات نرخ‌ها بر فروش آن اثرگذار بود. 

فروش ریفرمیت به طور مثال ۷۶درصد کاهش داشته و همزمان شاهد رشد ۲ برابری برش سبک بودیم. نرخ برش سبک نیز در این مدت رشد ۶۴درصدی را ثبت کرده است.

در سه ماه اخیر نیز قیمت سهم “بوعلی” رشد ۷.۲ درصدی را تجربه کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خیز هلدینگ خلیج‌فارس برای راه‌اندازی و بازگشت شرکت پارسیلون خرم آباد به چرخه تولید

دکتر کیانوش سبزی پور مشاور مدیرعامل و بازرس ویژه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در عزیمت به خرم آباد از راه اندازی شرکت پارسیلون خرم آباد توسط هلدینگ خلیج فارس با حمایت  فنی و پشتیبانی شرکت پتروشیمی شهید تندگویان ماهشهر خبر داد.

مهر تأیید بر بلوغ نظام مدیریت ریسک در بزرگترین آروماتیک ایران/پتروشیمی نوری ممیزی ISO ۳۱۰۰۰:۲۰۱۸ را با موفقیت پشت سر گذاشت

شرکت پتروشیمی نوری ممیزی استاندارد بین‌المللی ISO 31000:2018 را با موفقیت پشت سر گذاشت و بار دیگر، اثربخشی نظام مدیریت ریسک خود را در انطباق با الزامات این استاندارد جهانی به اثبات رساند. این ممیزی توسط شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران انجام شد و نتایج آن، استقرار اثربخش نظام مدیریت ریسک در این شرکت را مورد تأیید قرار داد.

برق ایران؛ از تابستان سخت تا ساختن شبکه‌ای تاب‌آور

بهروز مرادی، در یادداشتی نوشت؛ تابستان ۱۴۰۵ برای صنعت برق ایران، آزمونی متفاوت بود؛ تابستانی که در آن افزایش تقاضای برق، تداوم محدودیت‌های ناشی از تحریم، فشار بر تأمین سوخت و آسیب‌هایی که در جریان جنگ های تحمیلی اخیر به بخشی از زیرساخت‌های کشور وارد شد، هم‌زمان بر شبکه برق کشور اثر گذاشت. با این حال، صنعت برق در چنین شرایطی تنها به دنبال عبور از یک فصل گرم نبود؛ بلکه تلاش کرد با افزایش آمادگی نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، مدیریت مصرف، استفاده بیشتر از ظرفیت‌های تجدیدپذیر و به‌کارگیری تجربه انباشته متخصصان خود، پایداری شبکه و استمرار خدمت‌رسانی به مردم و بخش تولید را حفظ کند. این تجربه بار دیگر نشان داد که تاب‌آوری صنعت برق، حاصل یک اقدام مقطعی نیست.