اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 22421

تاریخ: 1398/06/06

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 22421

تاریخ: 1398/06/06

کپی نشانی خبر

رئیس سازمان بورس: حجم معاملات بازار به سه هزار میلیارد تومان رسیده است

2183

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره روند بازار سرمایه و شاخص گفت: ترکیبی از عوامل مختلف در بازار اثر دارد اما تحلیل‌گران بازار معتقدند که سفر وزیر امور خارجه به فرانسه اثر مثبت بر بازار سرمایه گذاشته و امروز حجم معاملات بازار به سه هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایرنا، شاپور محمدی درباره میزان جذب نقدینگی به بازار سرمایه گفت: پیش از این حجم معاملات بازار سرمایه مجموع بورس و فرابورس ۱۰۰۰ میلیارد تومان بود، اما امروز به رقم سه هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی یادآور شد: عوامل متعددی از جمله اخبار سیاسی، سودآوری شرکت‌ها، نقدینگی،‌ حتی قیمت‌‍ های جهانی کالاهای اساسی، قیمت نفت، قیمت فلزات بر روی بازار اثر گذار است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: گردش روزانه نشان می‌دهد که بخشی از نقدینگی در بازار سرمایه در جریان و گردش است.

محمدی ضمن تاکید بر اینکه مردم انتخاب می‌کنند که نقدینگی به چه سمتی حرکت کند، اظهار داشت: میزان جذب نقدینگی به رفتار مردم بستگی دارد مردم این اختیار را دارند که سهام بخرند، در بانک سپرده‌گذاری کنند، در بخش مسکن سرمایه‌گذاری کنند یا اوراق دولتی بخرند. بنابراین این رفتار و انتخاب مردم است که مقصد نقدینگی را تعیین می کند اما آمارها حاکی از آن است که بخشی از نقدینگی جذب بازار سرمایه شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درآمد بیش از ۲ همت از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

شرکت بیمه کوثر در شش‌ ماهه نخست سالجاری با وجود محدودیت و شرایط خاص فعالیت‌های اقتصادی در دو ماه ابتدایی سال، موفق به ثبت بیش از ۲ همت درآمد از محل سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار سرمایه شد؛ عملکردی که نشاندهنده مدیریت فعال منابع و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار سرمایه است.

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

نودوهشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، فرصتی برای تجدید عهد با اعتماد مردم است

مدیرعامل بانک ملی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۰ شهریور ماه، نودوهشتمین سالروز تأسیس این بانک با اشاره به جایگاه تاریخی بانک ملی ایران و اعتمادی که طی نسل‌ها شکل گرفته است، تأکید کرد: حفظ این میراث ارزشمند، مستلزم پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه و حرکت هوشمندانه در مسیر تحول و آینده بانکداری است.

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.