اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 21918

تاریخ: 1398/06/05

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 21918

تاریخ: 1398/06/05

کپی نشانی خبر

ایجاد کمیته راهبری پیشبرد اقتصاد هوشمند

2152

وزیر اقتصاد گفت: به دنبال ایجاد یک کمیته راهبردی برای پیشبرد مقوله اقتصاد هوشمند هستیم.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، فرهاد دژپسند در نشست بررسی مشکلات و مسائل فین‌تک‌ها و فناوری‌های نوین اقتصادی، با بیان اینکه نهادهای اصلی کارکرد خود را در این حوزه به خوبی انجام نداده‌اند گفت که وزارت اقتصاد و سازمان‌های تابعه باید زمینه رشد این فناوری‌های نوین را فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه برای راه‌اندازی اقتصاد هوشمند، مقررات و حتی کارکرد عوامل انسانی باید تغییر کنند، ادامه داد: ایجاد زیرساخت‌ها یکی از وظایف وزارت اقتصاد است که در نهایت باعث ایجاد تحول در فضای بانک، بیمه، بورس، مالیات و حتی فضای کسب و کار خواهد شد.

وزیر اقتصاد همچنین اظهار داشت: در یک مورد در یکی از دستگاه‌ها حدود ۴۰۰ مجوز حذف شد، اما هنوز بسیاری در برابر حذف این مجوزها مقاومت می‌کنند. دژپسند با بیان اینکه به دنبال ایجاد یک کمیته راهبردی برای پیشبرد مقوله اقتصاد هوشمند هستیم، گفت: باور دولت این است که بسیاری از مشکلات با فناوری‌های نوین قابل حل‌شدن است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جایگاه نخست بانك ملت در 10شاخص مهم مالی/ جهش 77درصدی تراز عملیاتی تجمیعی وبملت

بر اساس عملکرد سال مالی منتهی به اسفند 1404 بانک ملت که در مجمع‌عمومی عادی سالیانه به تصویب سهامداران رسید؛ این بانک جایگاه نخست بانک‌های بورسی را در شاخص‌های مختلف از جمله میزان سرمایه، تراز عملیاتی، سود ناخالص، مجموع کل درآمد تسهیلات، مجموع کل سپرده‌های ریال و ارز، مجموع چهارسپرده ریالی، سپرده جاری و کوتاه‌مدت، مجموع تسهیلات ریالی و ارزی و مانده اعتبارات اسنادی داخلی به خود اختصاص داده است.

برگزاری نخستین جلسه کمیته تخصصی بررسی آیین‌نامه بیمه‌های زندگی مجزا-متصل به دارایی

نخستین جلسه کمیته تخصصی بررسی آیین‌نامه بیمه‌های زندگی مجزا-متصل به دارایی، صبح امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ با حضور اعضای کمیسیون‌های تخصصی بیمه‌های زندگی، فنی، مالی – سرمایه گذاری و حقوقی، در ساختمان سندیکای بیمه‌گران ایران برگزار شد.