اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 2142

تاریخ: 1398/02/30

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 2142

تاریخ: 1398/02/30

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

واکنش سرپرست سازمان تامین اجتماعی به حواشی انتصاب مدیرعامل این سازمان

سرپرست سازمان تامین اجتماعی به برخی حواشی رخ داده در فضای مجازی پیرامون انتصاب مدیرعامل این سازمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، فقط به دنبال عمل به تعهدات سازمانی خود هستم.


 

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمدحسن زدا در واکنش به برخی شایعات و حواشی رخ داده پیرامون انتصاب مدیرعامل بعدی سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: انتصاب مدیرعامل سازمان در اختیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و بنده در حال ایفای وظایف خود هستم.

وی افزود: آرامش جامعه تحت پوشش سازمان که متشکل از ۴۲ میلیون کارگر و مستمری‌بگیر و ۷۲ هزار همکار ارزشمند است بیش از هر موضوع دیگری اهمیت دارد و بنده نیز با توجه به ضرورت حفظ آرامش در جامعه تحت پوشش، صرفا به دنبال ارتقای کیفیت خدمات سازمان و تعالی آن هستم.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پیام مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط‌عمومی

۲۷ اردیبهشت‌ ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های صادقانه و اثرگذار فعالان این حوزه است؛ عزیزانی که با تعهد، خلاقیت و نگاه حرفه‌ای خود، پل ارتباطی میان سازمان و جامعه را مستحکم می‌سازند و نقش مهمی در ارتقاء اعتماد و تعامل ایفا می‌کنند.