اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 200616

تاریخ: 1402/03/09

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 200616

تاریخ: 1402/03/09

کپی نشانی خبر

خط صادرات محصولات پاکسان به سوریه فعال شد

1A37DF66-9887-4912-BE3F-8C04874E71C1

در راستای راهبرد افزایش و توسعه صادرات گروه توسعه ملی، خط ارسال محصولات شرکت پاکسان به کشور سوریه فعال شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پاکسان؛ شهریار محمدی راد مدیرعامل شرکت پاکسان با اعلام این خبر گفت: باتوجه به ترسیم نقشه راه صادراتی مجموعه و دستیابی به اهداف مورد نظر در تازه ترین اقدام با عقد قراردادی جدید خط صادرات محصولات خود به کشور سوریه را فعال نمودیم.

مدیرعامل پاکسان با تاکید بر ضرورت نفوذ در بازارهای مختلف صادراتی افزود: برنامه مدون و جامع این شرکت به منظور توسعه و نفوذ در بازارهای خارجی،  گام به گام درحال محقق شدن است و در این خصوص نیز طی روزهای اخیر علاوه بر سوریه محموله ای از محصولات به کشور یمن نیز ارسال شده است.

محمدی راد با اشاره به اهمیت حفظ روند روبه رشد صادرات به کشورهای مختلف ازجمله سوریه گفت:  پس از بحران های بوجود آمده طی دهه اخیر در کشور سوریه و انسداد مسیرهای ترانزیتی منتهی به این کشور شاهد کاهش صادرات به این بازار بودیم که طی دوسال اخیر و با سیاست های دولت سیزدهم این روند افزایشی شده است و ظرفیت و پتانسیلی را ایجاد نموده است که بتوانیم در این کشور حضور یافته و سهمی از بازار شوینده سوریه را به محصولات پاکسان اختصاص دهیم.

افزایش تولید و رشد صادرات و ارزآوری برای کشور از مهم ترین اهداف و اولویت‌های شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی است که در کلیه شرکت‌های تابعه در حال پیگیری و اجرا است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آلومینای ایران در مسیر کاهش اثر ناترازی انرژی؛ اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های پایداری تولید در سال ۱۴۰۵

طرح دو گانه‌سوز کردن واحد تکلیس با هدف جلوگیری از توقفات ناشی از محدودیت گاز و حفظ ظرفیت تولید آلومینا از دو مسیر به‌ صورت موازی در حال بررسی است. در مسیر نخست امکان استفاده از مازوت در کوره‌های تکلیس توسط شرکت‌های متخصص در حال بررسی فنی است و در مسیر دوم احداث واحد SNG و استفاده از این فناوری برای تأمین سوخت جایگزین در دست بررسی قرار دارد. پس از تکمیل مطالعات فنی و اقتصادی؛ مناسب‌ترین گزینه برای اجرا انتخاب خواهد شد.

آلومینای ایران در مسیر توسعه هدفمند؛ از رفع گلوگاه‌ها تا تبدیل ظرفیت‌های بلااستفاده به پروژه‌های جدید

پس از واگذاری سهام مدیریتی شرکت آلومینای ایران به بخش خصوصی و تغییر در ترکیب هیات‌مدیره و مدیران آن با هدف ایجاد مسیر مشخص برای توسعه، افزایش ظرفیت تولید و ارتقاء‌ بهره‌وری، فرآیند شناسایی، بررسی و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه‌ای را با مشارکت بخش‌های مختلف شرکت در دستور کار قرار داده است.

افتتاح فولادسازی شادگان و ابرپروژه زیست‌محیطی ویند فنس فولاد خوزستان در هفته دولت

همزمان با هفته دولت، گروه فولاد خوزستان دو پروژه مهم صنعتی و زیست‌محیطی شامل کارخانه فولادسازی شادگان و ابرپروژه «توری باد» (Wind Fencing) را با حضور مقامات ارشد کشوری برای توسعه ظرفیت‌های تولید و کنترل آلاینده‌های معدنی به بهره‌برداری می‌رساند.