اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 200

تاریخ: 1394/08/16

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 200

تاریخ: 1394/08/16

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

افزایش همکاری های ریلی ایران با کشورهای آسیای میانه

افزایش همکاری های ریلی ایران با کشورهای آسیای میانه

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران مصصم است همکاری های ریلی خود را با کشورهای آسیای میانه افزایش دهد.

حسین عاشوری در نشست دو روزه شورای حمل و نقل راه آهن کشورهای مشترک المنافع در تاشکند افزود: هدف ایران افزایش همکاریهای ریلی خود با کشورهای عضو این شوراست. برگزاری شصت و سومین اجلاس راه آهن های کشورهای مستقل مشترک المنافع در توسعه همکاریهای ریلی بین کشورهای عضو بسیار تاثیرگذار است و جمهوری اسلامی ایران نیز از 3 سال پیش به عضویت این شورا در آمده است. وی همکاری های ایران را با کشورهای عضو این شورا در زمینه حمل و نقل ریلی مثبت ارزیابی کرد و گفت: ایران برای افزایش صادرات خود به کشورهای منطقه از واگن های برخی از کشورها از جمله ازبکستان، ترکمنستان و تاجیکستان استفاده می کند. وی با اشاره به سابقه همکاری های ایران و ازبکستان در حوزه حمل و نقل ریلی اظهارداشت: همکاری های ریلی دو کشور در سال های اخیر افزایش یافته و بسیاری از محصولات کشاورزی ازبکستان از طریق ایران به سایر کشورها صادر شده است. معاون بهره برداری و سیر و حرکت شرکت راه آهن یادآورشد: هدف از تشکیل این شورا توسعه همکاری های حمل و نقل ریلی در زمینه جابه جایی بار و مسافر در منطقه است تا همکاری های ریلی در بین کشورهای منطقه بیش از پیش توسعه یابد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهقان: تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از آغاز بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده خبر داد و گفت: با زیر بار رفتن تونل البرز شمالی؛ شاهد کاهش بار ترافیکی در مسیر تهران به چالوس و صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت در این مسیر خواهیم بود.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.