اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 199959

تاریخ: 1402/02/31

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 199959

تاریخ: 1402/02/31

کپی نشانی خبر

روابط عمومی ها در تصمیم گیری های مهم نقش دارند

68

 روابط عمومی ها باید تسهیل گر تصمیم گیری ها باشند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛ به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، چهارمین نشست صمیمانه و جلسه هم اندیشی مدیران روابط عمومی شرکت های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی فولاد با حضور، حجت کاظمی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران_بافق و جمعی از مدیران روابط عمومی شرکت های تابعه صندوق بازنشستگی در هتل نیکان سنگ آهن بافق برگزار شد.

در این نشست، مجتبی حمیدیان ضمن مهم خواندن نقش روابط عمومی ها در پیشبرد اهداف سازمان ها و شرکت ها گفت: یکی از اقدامات روابط عمومی ها نشان دادن عملکردها و فعالیت هایی است که توسط شرکت ها انجام می شود. در این حوزه خواسته ما این است که همکاری بیشتری بین روابط عمومی های صندوق، صورت بگیرد تا تجربیات آن ها به اشتراک گذاشته شود.

وی افزود: روابط عمومی ها باید با برنامه ریزی دقیق در جهت تنویر افکار عمومی ، مسوولان و افرادی که با شرکت ها مرتبط هستند گام بردارند تا راه برای تصمیم گیری های شرکت تسهیل شود. ما نیازمند فعال کردن این ظرفیت هستیم.

در ادامه نشست حجت کاظمی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با تشکر از مدیریت شرکت سنگ آهن مرکزی برای برپایی این نشست گفت: دنیای امروز دنیای ارتباطات است و جایگاه و نقش روابط عمومی ها بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه روابط عمومی ها درون شرکت را به بیرون پیوند می دهند افزود: خواهش من از روابط عمومی ها این است که فرصت ها را قدر بدانند و در حوزه اطلاع رسانی فعالیت بیشتری داشته باشند.

کاظمی با اشاره به اقدام بزرگ اجرای عملیات اکتشافی معدن ناریگان تصریح کرد: باید برای این پروژه عظیم که دستاورد بزرگ شرکت سنگ آهن مرکزی است اطلاع رسانی در سطح ملی انجام می شد.وی تصریح کرد: نقش روابط عمومی ها در حوزه اطلاع رسانی بسیار مهم است اما متاسفانه در دولت سیزدهم حوزه اطلاع رسانی ضعیف عمل کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.