اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 199149

تاریخ: 1402/02/25

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 199149

تاریخ: 1402/02/25

کپی نشانی خبر

بسته ویژه ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات

14

همزمان با روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، ایرانسل، بسته ویژه‌ای را برای کاربران در نظر گرفته است. این بسته، شامل یک گیگابایت اینترنت و یک ساعت مکالمه ایرانسلی با تخفیف ویژه است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایرانسل؛ اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، به مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، بسته اینترنت و مکالمه ایرانسلی را با قیمت تخفیفی، به مشترکان خود ارائه کرده است.

همزمان با فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی و روز ملی روابط عمومی، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل می‌توانند یک بسته تخفیفی، شامل ۱ گیگابایت اینترنت و ۱ ساعت مکالمه درون شبکه را تنها با پرداخت ۴۰۰۰ تومان دریافت کنند.

این بسته تخفیفی، در روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در دسترس و اعتبار آن از زمان فعال‌سازی، یک روز است. فعال‌سازی این بسته تخفیفی، با شماره‌گیری کد دستوری #۵* و یا مراجعه به سوپراپلیکیشن ایرانسل من، امکان‌پذیر است و برای دفعات خرید و فعال‌سازی آن، محدودیتی وجود ندارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آسیاتک زمین بازی را عوض می‌کند؛ از «فروش اینترنت» تا ساخت اکوسیستم خدمات دیجیتال

آسیاتک در حال عبور از مدل سنتی کسب‌وکارهای ارتباطی و حرکت به سمت یک شرکت جامع خدمات دیجیتال است؛ مسیری که توسعه شبکه مستقل فیبر نوری در ۸۰ شهر و ۱۲ استان، سرمایه‌گذاری در دیتاسنترهای مجهز به زیرساخت هوش مصنوعی، گسترش رایانش ابری و خدمات سازمانی و تلاش برای ورود به عرصه اپراتوری را در بر می‌گیرد. مدیرعامل آسیاتک می‌گوید: هدف نهایی شرکت فاصله گرفتن از «خام‌فروشی» و حرکت به سمت «سرویس‌فروشی» است.

افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقاء کیفیت شبکه

پروژه‌های توسعه و بهینه‌سازی شبکه شرکت خدمات ارتباطی رایتل در استان گلستان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل رایتل به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که با راه‌اندازی ۳ سایت جدید شهری، تکمیل ۱۰ سایت روستایی و بهینه‌سازی ۲۷ سایت با هدف افزایش پوشش، کیفیت و پایداری شبکه، اجرا شده‌اند.

۱۷سایت مخابراتی در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید/ راهبرد جدید رایتل حرکت به سمت اپراتور صنعت است

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل از بهره‌برداری ۱۷سایت مخابراتی این اپراتور در خراسان شمالی خبر داد. فقیهی راهبرد کلان رایتل در این دوره را حرکت از یک «اپراتور صرفاً تلفن همراه» به سمت «اپراتور صنعت» معرفی کرد.