اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 198357

تاریخ: 1402/02/19

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 198357

تاریخ: 1402/02/19

کپی نشانی خبر

پیربکران به سوی چند محصولی شدن گام بردارد

28

معاون بهره‌برداری و اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی گفت: طرح‌های توسعه‌ای در مجتمع پیربکران باید به درستی اجرا شده و این مجتمع از تک محصولی شدن خارج شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو؛ ابوطالب اشکوری معاون بهره برداری و اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در مراسم تودیع و معارفه مدیران مجتمع پیربکران عنوان کرد: در طرح‌های توسعه‌ای مجتمع پیربکران، به دلیل عدم امکان طرح توسعه‌ای تولید کاغذ، طرح‌های جدید تولید پودر مکانیزه و همچنین تولید آسفالت و بتن از محصولات ریزدانه در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم این دو طرح تا پایان سال اجرایی شود.

وی ادامه داد: طی چند سال گذشته تعداد نیروهای شاغل در مجتمع از ۳۰ نفر به ۱۳۰ نفر رسیده که خود رشد قابل توجهی است و این افزایش نیروها، امکان پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای مجتمع را بیش از پیش در اختیار مدیران قرار می‌دهد.

معاون بهره برداری و اکتشاف شرکت ایمپاسکو ضمن تشکر از آقای منتظری که پنج سال مدیریت این مجتمع را بر عهده داشت، افزود: امیدواریم پرسنل مجتمع، در همکاری لازم با راهبر و تحت مدیریت آقای بنیات پور، توسعه سریع‌تر مجتمع و اجرای طرح‌های توسعه‌ای را رقم بزنند.

وی تصریح کرد: پاسخگویی به مطالبات پرسنل و اقناع نیروهای شاغل در مجتمع که به عنوان سرمایه‌های شرکت شناخته می‌شوند، از مهمترین مسائلی است که باید در سطوح مدیریتی مدنظر قرار گیرد.

گفتنی است مراسم تودیع حمید منتظری مدیر پیشین مجتمع پیربکران و تودیع مهران بنیات پور روز گذشته در مجتمع پیربکران با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران برگزار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 رتبه‌بندی شرکت‌های برتر، تصویری دقیق از وضعیت اقتصاد کشور ارائه می‌دهد

 نشست خبری بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI100) با حضور قاسم خرمی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و بهنام فیض‌آبادی مدیر مرکز رتبه‌بندی شرکت‌های برتر و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ نشستی که در آن ضمن تشریح روند و فلسفه رتبه‌بندی بنگاه‌های اقتصادی، بر نقش این طرح در شناخت وضعیت اقتصاد کشور، ارتقاء تصمیم‌گیری مدیران و پشتیبانی از سیاستگذاری اقتصادی تأکید شد.

هدف IMI100 عبور از رتبه‌بندی و رسیدن از داده به بینش است

فیض‌آبادی مدیر مرکز رتبه‌بندی شرکت‌های برتر با تأکید بر اینکه فلسفه اصلی رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران، صرفاً تهیه یک فهرست از بنگاه‌های بزرگ نیست، گفت: هدف این است که مسیر «از داده به اطلاعات، از اطلاعات به تحلیل و از تحلیل به بینش» طی شود و در نهایت خروجی این فرآیند به تصمیم‌های دقیق‌تر مدیران و سیاستگذاران منجر شود.

حضور بانک صنعت و معدن در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در کرمانشاه

مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با حضور دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه، بهروز دارایی‌نژاد مدیر استانی بانک صنعت و معدن، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان، صنعتگران و معدن‌داران استان، پنجشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۵ در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه برگزار شد.