اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 197823

تاریخ: 1402/02/12

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 197823

تاریخ: 1402/02/12

کپی نشانی خبر

قدرداني مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان چهارمحال و بختياري از شرکت فولاد سفيددشت

4

 در آييني با حضور مديرکل و معاونان اداره کل کار، رفاه و امور اجتماعي استان چهارمحال و بختياري و جمعي از مسئولان اين استان با اهداي لوح تقدير از تلاش ها و اقدامات شرکت فولاد سفيددشت چهارمحال و بختياري در تحقق اهداف نظام مديريت ايمني در کارگاه، بهداشت محيط کار و کنترل حوادث بيماري هاي ناشي از کار تجليل شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد سفیددشت؛ در اين مراسم که ششم ارديبهشت ماه در محل اداره کار، رفاه و امور اجتماعي استان برگزار شد، کميته حفاظت فني و بهداشت کار شرکت فولاد سفيددشت به عنوان يکي از شرکت هاي موفق در اين عرصه معرفي شد.

در متن اين لوح که به امضاي محسن مولوي مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان چهارمحال و بختياري رسيده، چنين آمده است: سرکار خانم شکوهي، عضو محترم کميته حفاظت فني و بهداشت کار صنايع فولاد چهارمحال، ضمن تبريک روز جهاني ايمني، به پاس تلاش هاي ارزشمندتان در بهبود وضعيت ايمني کارگاه محل اشتغال که حاصل خدمات صادقانه و خالصانه شما و همکاران محترم در کميته حفاظت فني و بهداشت کار است، از زحمات و تلاش هاي ارزنده جنابعالي و کليه همکاران در تحقق اهداف نظام مديريت ايمني در کارگاه، بهداشت محيط کار و کنترل حوادث و بيماري ناشي از کار تشکر و قدرداني مي نماييم و از خداوند متعال توفيق روزافزون شمارا مسئلت داريم

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت

 
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس‌جمهور و با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس جمهور و با حضور سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

از ظرفیت‌های کرمان در تولید انرژی‌های پاک، در مسیر کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی مورد استفاده قرار گیرد

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت جغرافیایی استان کرمان در بهره‌گیری از انرژی‌های پاک و ضرورت ارتقاء بهره‌وری و گسترش بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در این استان با تأکید ویژه به استاندار اظهار داشت: استان کرمان ظرفیت بسیار بالایی در استفاده از انرژی بادی و خورشیدی دارد و باید تلاش کنیم تا به وسیله این نعمت، وابستگی خود به سوخت‌های فسیلی را کاهش دهیم.

افتتاح فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ٨١میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، نخستین طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با سرمایه‌گذاری ۸۱میلیون دلار به بهره‌برداری رسید.

چادرملو ترمز مصرف انرژی را کشید، درآمد را بالا برد

شرکت معدنی‌وصنعتی چادرملو در هفت‌ ماهه سال مالی ۱۴۰۵ موفق به کاهش مصرف برق، گاز و آب به ترتیب حدود ۴درصد، ۱۱درصد و ۲۵درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل شد که این امر همزمان با رشد ۲۶درصدی درآمد «کچاد»؛ از بهبود بهره‌وری منابع در یکی از بزرگترین زنجیره‌های معدنی و فولادی کشور حکایت دارد.