اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 196764

تاریخ: 1402/02/06

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 196764

تاریخ: 1402/02/06

کپی نشانی خبر

اولین جلسه شورای مدیران سال ۱۴۰۲ در گهر پارک برگزار شد

3

شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر اولین جلسه شورای مدیران در سال ۱۴۰۲ را دیروز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه در گهر پارک برگزار کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر؛ در این جلسه که با حضور مدیر عامل، معاونان، مدیران و رؤسای شرکت برگزار شد، مسائل فعلی و سیاستهای آینده شرکت بررسی و مورد بحث قرار گرفت.

محمد محیاپور مدیر عامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر در ابتدای جلسه ضمن تقدیر و تحسین مهندس ایمان عتیقی به خاطر ابتکار عمل و تلاش ایشان در تعریف و اجرای پروژه بزرگ گهر پارک سیرجان بیان داشت: انجام و بهره برداری از این چنین پروژه هایی، نیازمند وجود انسانهای بزرگ و پر توانی همچون مهندس عتیقی می باشد.

در بخش دوم این جلسه، 4 پیشنهاد برتر ارائه شده در نظام پیشنهادات شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر اعم از پیشنهادات پرسنل کارفرما و پیمانکار معرفی شد و ضمن انتخاب بهترین پیشنهاد، جوایز ارزنده ای به ارائه دهندگان پیشنهاد برتر اهدا شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

ویدیو/دورهمی صمیمانه آزادگان سیرجان در عمارت تاریخی صدر

در سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان ایران؛ بیش از ۱۰۰ آزاده سیرجانی دوران دفاع مقدس با دعوت و میزبانی شرکت گل‌گهر در عمارت تاریخی صدر گرد هم آمدند و ساعاتی را به خاطره‌گویی از دوران اسارت پرداختند.