اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 196515

تاریخ: 1402/02/04

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 196515

تاریخ: 1402/02/04

کپی نشانی خبر

تحویل 25 هزار دستگاه خودرو طی هفته جاری به مشتریان

45

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت: طی هفته جاری 25 هزار دستگاه خودرو به مشتریان محصولات سایپا تحویل داده می شود.

 به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی سایپا؛ حسین كاظمی طرقی با بیان اینكه با تلاش كلیه كاركنان گروه خودروسازی سایپا، تولید خودرو در فروردین ماه در قیاس با مدت مشابه سال گذشته 41 درصد رشد داشته است، افزود: تا پایان هفته جاری 25 هزار دستگاه خودرو به مشتریان تحویل خواهد شد؛ عدد یاد شده بیانگر افزایش 55 درصدی تحویل خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته به مشتریان است.

او با تاكید بر اینكه تحویل خودرو به مردم به صورت مستمر طی هفته های آتی ادامه خواهد داشت، گفت: از آنجا كه تحویل خودرو به مردم، در مقایسه با سال های گذشته بی سابقه بوده و ناوگان حمل و نقل نمی تواند به سرعت خودروها را از كارخانه به نمایندگی ها منتقل كند، مشتریان می توانند جهت تسریع در تحویل خودرو، در صورت تمایل نسبت به ثبت سیستمی درخواست تحویل حضوری به صورت اینترنتی و یا با مراجعه به شبكه نمایندگی های سراسر كشور، اقدام كنند.

كاظمی طرقی با بیان اینكه افزایش تیراژ تولید منجر به افزایش سرعت در تحویل خودرو به متقاضیان شده است، ادامه داد: در صورتی كه مشتریان با رویه یاد شده بخواهند خودرو خود را تحویل بگیرند، هزینه حمل بابت تحویل حضوری خودرو بعلاوه بیمه بدنه دو هفته ای (بصورت رایگان) به مشتریان تعلق خواهد گرفت.

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا در ادامه به امكان واریز وجه برای مشتریان اشاره كرد و گفت: شرایط تمدید واریز وجه برای متقاضیان خرید در سامانه یكپارچه عرضه خودرو كه حائز شرایط ثبت نام بوده اند اما موفق به واریز وجه نشده اند فراهم شده است و مشتریان در این خصوص نباید نگرانی داشته باشند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

ویدیو/دورهمی صمیمانه آزادگان سیرجان در عمارت تاریخی صدر

در سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان ایران؛ بیش از ۱۰۰ آزاده سیرجانی دوران دفاع مقدس با دعوت و میزبانی شرکت گل‌گهر در عمارت تاریخی صدر گرد هم آمدند و ساعاتی را به خاطره‌گویی از دوران اسارت پرداختند.