اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 19632

تاریخ: 1398/05/27

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 19632

تاریخ: 1398/05/27

کپی نشانی خبر

کاهش قیمت گوشی موبایل در پی واردات از کانال‌های رسمی

2041

مدیر کل نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان درباره کاهش قیمت این محصول در بازار در پی کاهش قیمت دلارگفت: «واردات تلفن همراه از دو طریق با ارز نیمایی برای شرکتهای تولید کننده اصلی که رابطه مستقیم تجاری با ایران دارند و با ارز حاصل از صادرات در حال انجام است.»

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، سیدجواد احمدی افزود: قیمت ارز نیمایی در طول سه ماه گذشته، عموماً صعودی بوده و کاهشی نداشته که قاعدتاً در حوزه واردات اینگونه کالاها در روند قیمت­ها شیب متناسب صعودی قابل پیش بینی است هر چند رقابت شرکتهای وارد کننده باعث ثبات وحتی کاهش قیمت در این گروه نیز بوده است. ضمنا عرضه کنندگان این کالاها موظف به ثبت قیمت مصرف کننده در سامانه 124 سازمان حمایت می­باشد.

احمدی با اعلام اینکه قیمت ارز حاصل از صادرات که تابعی از ارز آزاد سامانه سنا می­باشد، در طول ماه­های اخیر، شیب نزولی اندکی داشته است تصریح کرد : انتظار می­رود با ایجاد جو رقابتی و حضور تعداد قابل توجهی وارد کننده در این حوزه، شاهد روند کاهشی باشیم.

احمدی متذکر شد ؛ پروسه واردات موبایل از زمان ثبت سفارش تا خرید و واردات و آماده سازی، فرآیندی بین 45 تا 60 روز اعلام کرد و اظهار داشت : قاعدتاً فرآیند کاهشی قیمت­ها از زمان شروع کاهش نرخ ارز با تاخیر در فاز 45 تا 60 روزه در بازار محسوس می­باشد.

وی تاکید کرد : قیمت موبایل در گوشی­های پرتقاضا کاهشی با میانگین 10 درصد را به همراه داشته که اتفاقاً این موضوع به زعم فعالین بازار نه به خاطر کاهش نرخ ارز بلکه به خاطر افزایش تعداد واردکنندگان قانونی از حدود 50 شرکت به 110 شرکت و ایجاد جو رقابتی سالم در میان تجار و افزایش سرعت عرضه و موجودی بالای واردکنندگان بوده است.

مدیر کل نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ؛ در پایان به مصرف کنندگان توصیه کرد که با استعلام قیمت­ها از سامانه 124 سازمان حمایت از قیمت اعلامی فروشندگان مطلع شده و هرگونه مورد خلاف واقع را به حوزه­های نظارتی سازمان حمایت اطلاع دهند.

وی اظهار امیدواری کرد ؛ با ایجاد تعادل نسبی در نرخ ارز و ورود کالاهای وارد کنندگان جدیدی که از سازمان حمایت و وزارت صمت مجوز واردات قانونی دریافت نموده­اند و تعداد آن­ها رو به افزایش است ، شاهد ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای بازار و ثبات قیمت­ها بر طبق ضوابط قیمت گذاری کالاهای وارداتی سازمان حمایت باشیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آسیاتک زمین بازی را عوض می‌کند؛ از «فروش اینترنت» تا ساخت اکوسیستم خدمات دیجیتال

آسیاتک در حال عبور از مدل سنتی کسب‌وکارهای ارتباطی و حرکت به سمت یک شرکت جامع خدمات دیجیتال است؛ مسیری که توسعه شبکه مستقل فیبر نوری در ۸۰ شهر و ۱۲ استان، سرمایه‌گذاری در دیتاسنترهای مجهز به زیرساخت هوش مصنوعی، گسترش رایانش ابری و خدمات سازمانی و تلاش برای ورود به عرصه اپراتوری را در بر می‌گیرد. مدیرعامل آسیاتک می‌گوید: هدف نهایی شرکت فاصله گرفتن از «خام‌فروشی» و حرکت به سمت «سرویس‌فروشی» است.

افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقاء کیفیت شبکه

پروژه‌های توسعه و بهینه‌سازی شبکه شرکت خدمات ارتباطی رایتل در استان گلستان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل رایتل به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که با راه‌اندازی ۳ سایت جدید شهری، تکمیل ۱۰ سایت روستایی و بهینه‌سازی ۲۷ سایت با هدف افزایش پوشش، کیفیت و پایداری شبکه، اجرا شده‌اند.

۱۷سایت مخابراتی در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید/ راهبرد جدید رایتل حرکت به سمت اپراتور صنعت است

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل از بهره‌برداری ۱۷سایت مخابراتی این اپراتور در خراسان شمالی خبر داد. فقیهی راهبرد کلان رایتل در این دوره را حرکت از یک «اپراتور صرفاً تلفن همراه» به سمت «اپراتور صنعت» معرفی کرد.