اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 196049

تاریخ: 1402/01/28

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 196049

تاریخ: 1402/01/28

کپی نشانی خبر

نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل روسیه آغاز به کار کرد

mm-300x169

نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل و خدمات لجستیکی روسیه «ترانس راشا» صبح امروز در مسکو پایتخت روسیه افتتاح شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ در این نمایشگاه بالغ بر ۴۰۰ شرکت از کشور‌های روسیه، چین، ایران، بلاروس، قزاقستان، هند و امارات متحده عربی حضور خواهند داشت که یک فرصت بی‌نظیر برای ایران در راستای افزایش تعاملات خود در قالب کریدور شمال- جنوب است.

با توجه به اهمیت این نمایشگاه، جمهوری اسلامی ایران پاویون ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است که بر این اساس، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به همراه چند شرکت دیگر ایرانی مرتبط با حوزه ترانزیت و لجستیک در پاویون ایرانِ این نمایشگاه حضور فعال دارند.

لازم به ذکر است در این نمایشگاه ۲۲ کشور از جمله چین، فنلاند، هند، هنگ‌کنگ، کره جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، انگلیس، آمریکا، بلاروس، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، صربستان و… در قالب ۴۳۰ شرکت حضور دارند.

گفتنی است بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل و خدمات لجستیکی، تجهیزات و تکنولوژی‌های انبارداری با عنوان «ترانس راشا» از تاریخ بیست و هشتم لغایت سی ام فروردین ماه سال جاری در شهر مسکو پایتخت روسیه برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی راهکارهای رفع موانع زنجیره ارزش و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل در توسعه دریامحور

نشست اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و سواحل مکران با حضور نماینده رئیس‌جمهور، رئیس هیئت عامل ایدرو و استانداران استان‌های ساحلی کشور برگزار شد و در آن راهکارهای تکمیل زنجیره ارزش، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و بهبود فرآیندهای لجستیکی بررسی شد.

تاوان سنگین جنگ تحمیلی برای کشتیرانی جهانی

بررسی تبعات تنش‌های ایجاد شده در منطقه تا جایی بوده که امروز بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند که ایجاد یک درگیری منطقه‌ای، در عمل می‌تواند در زمانی کوتاه، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای هزاران کیلومتر دورتر افزایش دهد.