اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 195749

تاریخ: 1402/01/27

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 195749

تاریخ: 1402/01/27

کپی نشانی خبر

باحضور جمعی از اعضای هیات‌مدیره گل‌گهر؛ از سند راهبردی روابط عمومی‌های منطقه گل‌گهر رونمایی شد

گلگهر

سند راهبردی روابط عمومی و ارتباطات بین الملل شرکت‌های منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر در چشم انداز ۱۴۱۰ رونمایی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر ؛ این سند با هدف افزایش سطح تعاملات و هدفمندی بیشتر روابط عمومی‌های منطقه گل‌گهر تدوین و منتشر و رونمایی شده است.

در این نشست دکتر محمد حسین ایرانمنش و دکتر انارکی اعضای هیات مدیره شرکت گل‌گهر و مهندس نبوی معاون سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌های گل‌گهر با بیان سخنانی بر اجرای‌شدن مفاد این سند راهبردی در منطقه تاکید کردند و از مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت های منطقه گل‌گهر خواستند تا در این راستا مساعدت و همکاری لازم را داشته باشند.

در این جلسه که همه مدیران روابط عمومی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر حضور داشتند تاکید شد تا این سند راهبردی که در چشم انداز ۱۴۱۰ منطقه گل‌گهر مطرح است، می تواند به افزایش تعامل و هدفمندی بیشتر اقدامات روابط عمومی، ارتباطات و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در منطقه کمک شایانی کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.