اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 195287

تاریخ: 1402/01/18

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 195287

تاریخ: 1402/01/18

کپی نشانی خبر

پروژه نیروگاه ۲۵ مگاواتی شرکت سنگ آهن مرکزی تابستان به بهره برداری می رسد

enews_EToolsFile_photo_2023-04-07_23-53-32-b7974414-49d4-4185-837c-23488623ca22

پروژه نیروگاه ۲۵ مگاواتی تامین برق کارخانه گندله و کنستانتره شرکت سنگ آهن مرکزی تا تابستان سال جاری به بهره برداری می رسد. 

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛ مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در بازدید از پروژه نیروگاه ۲۵ مگاواتی تامین برق کارخانه گندله و کنستانتره ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: این پروژه تا کنون بیش از ۳۱ درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم در تابستان به بهره برداری برسد. 

وی با بیان اینکه شرکت سنگ آهن مرکزی فعالیت های خود را در سه حوزه صنعتی، معدنی و زیرساختی، دنبال می کند افزود:  یکی از پروژه های مهم در حوزه زیرساختی پروژه های مرتبط با صنعت برق و تامین برق کارخانه هاست که خوشبختانه در سال گذشته موفق شدیم پروژه پست برق ۱۵۰ مگاواتی را افتتاح و عملیات اجرایی پروژه ۲۵ مگاواتی را آغاز کنیم. 

حمیدیان اضافه کرد: این پروژه ها از زیرساخت های اصلی کارخانه گندله سازی است و تامین برق پایدار و صیانت از کارخانه را انجام می دهد. 

وی با اشاره به مشکلاتی که تولید و تامین برق دارد اظهار کرد: چند سالی است که شرکت های فولادی در تابستان با قطعی های مداوم رو به رو هستند؛ ما برای رفع این مشکل عملیات اجرایی نیروگاه ۲۵ مگاواتی تامین برق کارخانه گندله و کنسانتره را نیز در انتهای سال گذشته آغاز کردیم و خوشبختانه تاکنون به پیشرفت ۳۱ درصدی رسیده ایم. 

حمیدیان خاطرنشان کرد:  تحقیقاتی درباره اجرای یک پروژه ۲۵ مگاواتی دیگر هم در دستور کار است که به زودی اطلاعات آن منتشر می شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.

درک تجربه مشتری در بازدید سرپرست مدیریت‌عامل رایتل از دفتر فروش کرمانشاه

سرپرست مدیریت‌عامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل که در همراهی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر به استان کرمانشاه به سر می‌برد؛ به‌ صورت سرزده و در نقش یک مشتری به یکی از دفاتر فروش این اپراتور مراجعه کرد تا کیفیت ارائه خدمات، نحوه پاسخگویی کارکنان و تجربه واقعی مشتریان را از نزدیک ارزیابی کند.