اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 195

تاریخ: 1394/08/16

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 195

تاریخ: 1394/08/16

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

زاینده رود دوباره جاری شد

زاینده رود دوباره جاری شد

یک مقام مسئول در وزارت نیرو از رهاسازی دوباره آب از سد زاینده رود تا حدود یکماه آینده خبر داد و گفت: ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب برای مصارف کشاورزی رهاسازی می‌شود.

 

جهانگير حبيبي اظهارداشت: رهاسازي آب از دریچه‌های سد حدود يکماه ادامه دارد و ۱۵۰ ميليون مترمکعب آب مخزن سد براي مصارف کشاورزي و کشت پاییزه شرق اصفهان جاری مي‌شود.
معاون حفاظت و بهره‌برداري منابع آب ايران گفت: رهاسازي آب از سد زاينده رود با هدف مصارف کشاورزي استان اصفهان، آغاز شده و به اراضي کشاورزي استان اصفهان خواهد رسيد. ميزان آب رها شده و مدت زمان جریان آب با نظر شوراي استانی متشکل از نمايندگان کشاورزان، فرماندار و شرکت آب منطقه‌اي استان اصفهان پيشنهاد شده و پس از تصويب از طريق شرکت مديريت منابع آب ايران به اين استان ابلاغ شده است.
حبيبي با بيان اينکه در حال حاضر حجم آب مخزن سد زاينده‌رود حدود ۴۱۱ ميليون مترمکعب است افزود: اعمال برنامه‌هاي مديريت يکپارچه در حوضه آبريز و وضعيت خوب بارش‌ها نسبت به سال قبل باعث شد تا بتوانيم مخزن سد زاينده‌رود را تا پايان شهريور و ابتداي سال آبي در بهترين شرايط حفظ کنيم و همين امر موجب شد امروز شاهد رهاسازي موفقيت آميز حجم قابل‌توجهي آب از اين سد باشيم.
وي ميزان بارش‌ها در حوضه گاوخوني را که رودخانه زاينده رود اصلي‌ترين رودخانه اين حوضه است، تا امروز حدود ۳۱ ميليمتر اعلام کرد و افزود: ميزان بارش ها در مجموع حوضه فلات مرکزي که زاينده رود نيز يکي از حوضه‌هاي آن است تا امروز حدود ۱۵ ميليمتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل حدود ۲۵ درصد افزايش داشته است.
مسعود میرمحمدصادقی مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان نیز با بیان اینکه جاری بودن زاینده‌رود تابع حجم بارش‌ها در آینده است گفت: قرار بر این است که رهاسازی آب با دبی ۸۰ مترمکعب بر ثانیه ادامه یابد.  وی در گفت و گو با مهر در خصوص وضعیت فعلی سد زاینده‌رود اصفهان گفت: با توجه به بارش رحمت الهی به خصوص در غرب حوضه و سرچشمه‌های زاینده رود میزان حجم آب پشت سد به بیش از ۴۱۰ میلیون مترمکعب رسیده است.
مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان افزود: با بازگشایی دوباره دریچه‌های سد زاینده‌رود، کشاورزان و باغداران استان اصفهان می‌توانند از این نعمت الهی استفاده کنند. آب در حدود یک ماه جاری است و بودن آب در رودخانه زاینده‌رود تابع وضعیت آب و هوا و حجم بارش‌ها در آینده خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.