اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 194319

تاریخ: 1401/12/27

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 194319

تاریخ: 1401/12/27

کپی نشانی خبر

۲ فروند کشتی ساخت ایران در بندرعباس به‌ آب‌ انداخته شد

170256949

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: آزمون‌های دریانوردی ۲ فروند لندینگ‌کرفت نوساز ۸۰۰ تُنی ساخت صنایع داخلی کشور در یکی از شرکت‌های کشتی‌سازی بندرعباس به آب‌اندازی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ اسماعیل مکی‌زاده افزود: در روزهای پایانی سال، آزمون‌های دریانوردی ۲ فروند لندینگ‌کرفت نوساز ۸۰۰ تنی ساخت صنایع داخلی کشور با حضور و نظارت کارشناسان اداره مرکزی بازرسی و ثبت شناورها و موسسات رده‌بندی داخلی با موفقیت به آب‌اندازی شد.

به گفته وی؛ این شناورها مشابه هم به طول سرتاسری ۵۳ متر، ۱۴.۵۰متر عرض و دارای ۲.۲۵ متر آبخور بوده که تمامی مراحل طراحی، ساخت، تکمیل و نصب تجهیزات در یکی از شرکت‌های شناورسازی داخلی توسط متخصصان و کارشناسان داخلی انجام شده است.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: این شناورها هریک دارای ۲ دستگاه موتور اصلی ۸۳۰ اسب بخار و سرعت ۱۰ گره دریایی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی پس از صدور گواهینامه‌های فنی، ایمنی و دریایی مجاز به تردد و بهره‌برداری با پرچم کشور خواهد بود.

مکی‌زاده خاطرنشان کرد: چهار فروند شناور لندینگ کرافت دیگر نیز با ابعاد متفاوت در شناورسازی‌های بخش خصوصی شهرستان بندرعباس درحال ساخت است.

وی اضافه کرد: همچنین ۲ فروند کشتی خدماتی ۴۰ متری با ۱۰ متر عرض ساخت صنایع کشتی سازی بندرعباس نیز در ایام دهه فجر امسال به آب‌اندازی شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهقان: تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از آغاز بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده خبر داد و گفت: با زیر بار رفتن تونل البرز شمالی؛ شاهد کاهش بار ترافیکی در مسیر تهران به چالوس و صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت در این مسیر خواهیم بود.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.