اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 192596

تاریخ: 1401/12/14

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 192596

تاریخ: 1401/12/14

کپی نشانی خبر

اعلام آمادگی بخش دولتی در اکتشاف و بهره برداری پهنه های معدنی پایتخت بنتونیت ایران

9336291_623

 مدیر اقتصادی شرکت تهیه وتولید معادن ایران از اعلام آمادگی بخش دولتی در اکتشاف و بهره برداری پهنه های معدنی پایتخت بنتونیت ایران خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت تهیه وتولید معادن ایران؛ میرزایی در جلسه سرمایه گذاری و بررسی ظرفیت های معدنی شهرستان سرایاناز اعلام آمادگی بخش دولتی در اکتشاف وبهره برداری پهنه های معدنی شهرستان سرایان در خصوص پیگیری حضور شرکت های دانش بنیان وانجام کار های پژوهشی در حوزه بنتونیت قول مساعد داد.

شهرستان سرایان پایتخت بنتونیت ایران از لحاظ کمیت وکیفیت شناخته می شود و سالیانه ۷۹۹ هزار تن بنتونیت از معادن بنتونیت این شهرستان استخراج می شود.

معادن بنتونیت برای حدود ۳۰۰ نفر در شهرستان سرایان شغل ایجاد کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی نیز با تاکید بر لزوم کمک های بخش دولتی از جمله ایمیدرو در حوزه بنتونیت شهرستان سرایان بر ورود واحد های دانش بنیان در پژوهش وفراوری، رفع دغدغه های ناشی از ضعف زیر ساخت ها، تامین ماشین آلات وتوجه به مسئولیت های اجتماعی معادن بنتونیت تاکید کرد.

اشرفی با اشاره به اینکه باید درشهرستان سرایان یک کنسرسیوم از فعالان حوزه بنتونیت ومعدن داران شکل بگیرد افزود: در شرایط فعلی برداشت سنتی وفروش خام این ماده معدنی با ارزش به نفع شهرستان نیست وباید خانه بنتونیت ایران تاسیس ومطالبات به حق فعالان این حوزه به صورت منسجم پیگیری شود.

وی برتکمیل حلقه های ارزش افزوده وزنجیره تولید بنتونیت تاکید کرد.

فرماندار سرایان نیز در این جلسه گفت: در حوزه بنتونیت استان های دیگری هم فعالیت دارند، ولی پایتخت بنتونیت ایران به دلیل درصد جذب بالا؛ شهرستان سرایان است.

رضوی افزود: امکانات و تجهیزات خوبی در دانشکده کشاورزی سرایان وجود دارد که می توان با ارائه طرح های جدید؛ بخش آزمایشگاه و شیمی را بویژه در زمینه بنتونیت فعال کرد تا علاوه بر راه اندازی این دانشکده، بحث اقتصادی شهرستان را رونق داد.

بنتونیت پس از فرآوری به صورد پودر در می آید و بستگی به نوع ترکیب آن بیشتر برای کارخانجات گندوله سازی فولاد، حفاری های چاه های نفت، تولید موادشوینده، داروسازی، صنایع کاشی و ریخته گری کابرد دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ایران کانماین؛ پیوند ظرفیت‌های معدنی با فناوری و سرمایه‌گذاری

نمایشگاه ایران کانماین را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های بخش معدن، توسعه ارتباط میان فعالان این حوزه و آشنایی با فناوری‌های نوین دانست و گفت: نمایشگاه‌های تخصصی زمانی می‌توانند به توسعه اقتصادی کمک کنند که از معرفی محصولات فراتر بروند و زمینه شکل‌گیری همکاری‌های تجاری و صنعتی را فراهم کنند.

برای دومین سال پیاپی و در آیین روز ملی صادرات؛ فولاد هرمزگان صادرکننده نمونه کشوری شد

در مراسم روز ملی صادرات با حضور رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، وزیر صمت و جمعی از فعالان اقتصادی و صنعتی، از فولاد هرمزگان برای دومین سال پیاپی به عنوان صادرکننده نمونه ملی تقدیر به عمل آمد.

خزانه‌داری متمرکز، راهکاری برای تقویت توان مالی و توسعه گروه فولاد مبارکه

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در شرایط کنونی، به‌روزرسانی روش‌های مدیریتی، اصلاح فرایندها، مدیریت بهینه منابع و تقویت انضباط مالی، از الزامات کاهش زیان و حفظ توان رقابتی بنگاه‌های اقتصادی است.