اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 191340

تاریخ: 1401/12/03

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 191340

تاریخ: 1401/12/03

کپی نشانی خبر

افزایش رضایتمندی مشتریان از کیفیت اولیه محصولات ایران خودرو

32464

معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به این که تاکنون۸۷ درصد از پروژه های طرح تحول کیفیت محقق شده است، گفت: بر اساس آخرین نتایج منتشر شده، سبد محصولات تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو در شاخص رضایتمندی مشتریان از کیفیت اولیه خودروهای تحویل شده (CSI) با رشد ٣٧ امتیازی نسبت به بهمن ماه سال گذشته، به امتیاز ٧٠٠ رضایتمندی دست یافته است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی ایران خودرو؛ سهراب برفروشان با بیان این که تدوین طرح تحول کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو و اجرای پروژه های کیفی، موجب افزایش رضایتمندی مشتریان از محصولات این خودروساز شده است، عنوان کرد: ارزش یابی شاخص رضایتمندی مشتریان از خودروهای تحویلی موسوم به CSI (Customer Satisfaction Indicator)، توسط شرکت های بازرسی فنی، به نیابت از نهادهای قانونی و برای نظارت بر تمامی شرکت های تولید و عرضه کننده خودرو در سطح کشور، به طور ادواری و مستمر انجام و نتایج منتشر می شود .
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که با اجرای برنامه های طرح تحول کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو طی سال ١٤٠١، شاخص مراجعات مشتریان به شبکه خدمات پس از فروش، در بازه یک ماه پس از تحویل در آذرماه ۱۴۰۱، نسبت به میانگین عملکرد سال ۱۴۰۰، بهبود معادل ۴۵ درصدی را نشان می دهد.
معاون کیفیت ایران خودرو با اشاره به این که با توجه به دستاوردهای مثبت و بازخوردهای مناسبی که با اجرای طرح تحول کیفیت محصولات گروه صنعتی ایران خودرو کسب شده، در حال تدوین گام دوم طرح تحول کیفیت برای سال آینده هستیم، اظهار کرد: بر این اساس، در سال جاری علاوه بر پی گیری و اجرای کامل پروژه های تعریف شده در گام آغازین طرح، پروژه های جدیدی با محوریت ارتقای کیفیت محصولات و خدمات شرکت ایران خودرو با هدف ملموس شدن تغییرات کیفی برای جامعه و بهبود تصویر ذهنی مشتریان تعریف و اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح گارانتی قوای محرکه خودروهای تارا و هایما، افزود: در تلاش هستیم تا در سال ۱۴۰۲، علاوه بر قوای محرکه دو محصول تارا و هایما، سایر محصولات را نیز شامل این گارانتی کنیم. 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام آمادگی کارخانه کاغذ از سنگ الیگودرز برای افتتاح رسمی/ تأکید معافی بر تسریع رفع موانع راه‌اندازی

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه ایمپاسکو در بازدید از طرح تولید کاغذ از سنگ شهرستان الیگودرز، با اعلام خبر نصب کامل تجهیزات و آمادگی پروژه برای ورود به مرحله راه‌اندازی؛ بر ضرورت تسریع در رفع موانع فنی باقی‌مانده و انجام دقیق تست‌های اولیه و تکمیلی تأکید کرد.

اختصاص ۵۰همت اعتبار بانک تجارت برای تقویت قدرت خرید و زنجیره تأمین/ ۱۰هزار نقطه پذیرش برای اعتبارات خرید ایجاد می‌کنیم

«باروک» میزبان پنل تخصصی «اعتبار؛ موتور رشد فروش» در هشتمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی صنعت پخش ایران بود؛ جایی که فعالان بانکی و صنعت پخش، نسخه عبور از رکود و بحران سرمایه در گردش را در «اعتبار هدفمند» و اتصال هوشمند حلقه‌های زنجیره تأمین جست‌وجو کردند.

اعتبار به جای نقدینگی؛ نسخه «باروک» برای عبور از رکود و احیاء قدرت خرید

در شرایطی که کاهش قدرت خرید خانوارها، کمبود سرمایه در گردش بنگاه‌ها و تداوم فشارهای تورمی، زنجیره تولید تا مصرف را با چالش جدی مواجه کرده است، فعالان حوزه مالی و صنعت پخش بر یک راهکار مشترک تأکید دارند: حرکت از تأمین مالی سنتی به سمت اعتباردهی هوشمند و هدایت‌ شده. این رویکرد محور اصلی پنل تخصصی «اعتبار؛ موتور رشد فروش» بود که عصر امروز به میزبانی شرکت باروک و در حاشیه هشتمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی صنعت پخش ایران در مرکز نمایشگاه و همایش‌های بین‌المللی ایران‌مال برگزار شد.