اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 190320

تاریخ: 1401/11/26

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 190320

تاریخ: 1401/11/26

کپی نشانی خبر

ایجاد کانون های نخبگانی با ارتقاء کارکردهای اجتماعی در کیش

1_2_2__250

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر ایجاد کانون های نخبگانی و ارتقاء کارکردهای اجتماعی؛ استعدادیابی ظرفیت های دانش آموزی را یکی از اولویت های این مهم عنوان کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ سعید پورزادی در نشستی صمیمانه با دانش آموزان نخبه مدارس کیش که صبح چهارشنبه 26 بهمن در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد، جمعیت دانش آموزی را بخش مهمی از این منطقه عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش کیش باید به سوی دانش بنیانی شدن، تحولات و کارکردهای بالای اجتماعی و توسعه علمی حرکت کند.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: با اولویت قرار دادن استعدادیابی در تمام حوزه ها با هدف ارتقاء کارکردهای اجتماعی مدارس؛ کانون های نخبگانی با رویکرد ویژه به این مهم ایجاد می شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بر برگزاری المپیادهای مختلف دانش آموزی در کیش تاکید کرد و گفت: با توجه به زیرساخت های موجود شرایط میزبانی از این رویدادها در سال  1402 فراهم خواهد شد.

سعید پورزادی، افزود: ایجاد کمپ مطالعاتی می تواند دارای ویژگی ها و کارکردهای مختلف در مسائل آموزشی باشد و این امر مهم باید مورد  اهتمام ویژه قرار گیرد.

سعید پورزادی در بخش دیگری از سخنان خود به تعمیرات و بازسازی سینما لبخند کیش اشاره داشت که پس از انجام اقدامات لازم؛ این مجموعه برای فعالیت های دانش آموزی به آموزش و پرورش کیش اختصاص خواهد یافت.

لازم به ذکر است “ایجاد فضای آموزشی مناسب، استفاده از مشاوران تحصیلی مجرب، برگزاری کلاس های آموزشی، ایجاد فضای کتابخانه ای، آموزشی و آزمایشگاهی، نوسازی فضای مدارس و …” از جمله مباحث مطرح شده از سوی دانش آموزان نخبه مدارس دخترانه و پسرانه کیش در این نشست بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

استقبال از افتخارآفرینان صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، از ورزشکاران و مربیان افتخارآفرین خانواده صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ استقبال و از دستاوردهای آنان قدردانی کردند.

تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های معدنی فارس در نشست مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور با نمایندگان مجلس

نمایندگان مردم نورآباد ممسنی، سروستان، خرامه، کوار و شیراز و زرقان، با حضور در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، در جریان برنامه‌ها و اولویت‌های اکتشافی این مجموعه قرار گرفتند.

فصل تازه تجلی با تمرکز بر مس، طلا و مواد معدنی حیاتی

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با تشریح آخرین اقدامات این شرکت در ۱۴ معدن در اختیار، شامل ۹ معدن مس و طلا، از برنامه تغییر ترکیب سرمایه‌گذاری‌ها و کاهش تدریجی حضور در فولاد تجاری خبر داد و گفت: تکمیل اکتشافات، آغاز اقدامات اجرایی برای تولید در دست‌کم یک تا دو پروژه معدنی در سال آینده و توسعه فعالیت در حوزه مواد معدنی حیاتی و فولادهای خاص، از محورهای اصلی نقشه راه تجلی تا افق ۱۴۱۰ است.