اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 1903

تاریخ: 1398/01/26

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 1903

تاریخ: 1398/01/26

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

بورس میزبان رکوردشکنی‌های پیاپی

در بازار سراسر سبز سهام، امروز نماگر اصلی بازار تا این لحظه توانسته تراز ۲۰۱ هزار واحدی را رد کند و رکوردهای پی در پی را به ثبت برساند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت، روز گذشته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران برای اولین بار توانست از تراز ۱۹۶ هزار واحدی عبور کند. این در حالی بود که در مهر ماه سال ۹۷ شاخص کل توانسته بود تا نیمه کانال ۱۹۵ هزار واحدی بالا رود و رکوردی جدید ثبت کند.

اما از ابتدای باز شدن معاملات بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، شاخص کل بازده نقدی و قیمتی با شیب کاهنده شروع به رشد کرده و تا این لحظه توانسته سقف کانال ۲۰۰ هزار واحدی را بشکافند و وارد کانال ۲۰۱ هزار واحدی بشود.

از ابتدای سال ۱۳۹۷ با افزایش لجام گسیخته قیمت ارزهای خارجی، قیمت سهم‌های صادرات محور در بورس اوراق بهادار تهران رشد کرد و نماگر اصلی بازار سرمایه بارها کانال‌شکنی کرد.

در سال جاری نیز از روزهای معاملاتی ابتدایی شاهد رشد قیمت دلار بودیم. البته این رشد نسبت به سال گذشته آرام‌تر رخ داد. در نتیجه افزایش قیمت دلار در کنار انتشار صورت‌های مالی ۱۲ ماهه شرکت‌های بورسی که نشان از افزایش سود هر سهام شرکت‌ها ناشی از افزایش قیمت دلار بود، سبب شد قیمت سهم‌ها با افزایش مواجه شود و بار دیگر شاخص‌های بازار سرمایه پی در پی کانال‌شکنی کنند.

تا لحظه نگارش این گزارش شاخص کل به رقم ۲۰۱ هزار و ۳۱ واحدی رسیده است. شاخص آزاد شناور با بیش از ۵۸۰۰ واحد رشد نسبت به روز گذشته به تراز ۲۲۷ هزار و ۳۴۶و احدی رسید.

تا این لحظه ارزش معاملات بورس تهران به رقم ۸۳۴ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات ۲.۳ میلیارد سهم و اوراق مالی را رد کرده است.

همچنین شاخص کل فرابورس ایران در حرکتی کم نظیر تا این لحظه توانسته ۴۹ واحد رشد کند. به این ترتیب این شاخص برای اولین بار به رقم ۲۵۰۱ واحدی رسید.

 

#معصومه- صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهقان: تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از آغاز بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده خبر داد و گفت: با زیر بار رفتن تونل البرز شمالی؛ شاهد کاهش بار ترافیکی در مسیر تهران به چالوس و صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت در این مسیر خواهیم بود.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.