اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189435

تاریخ: 1401/11/19

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189435

تاریخ: 1401/11/19

کپی نشانی خبر

برقراری مجدد مسیر پروازی قشم- شیراز

39631148-52f1-4948-adab-8aa55a558659

مدیرکل فرودگاه بین المللی قشم گفت: با توجه به افزایش سفرها و درخواست هموطنان، مسیر پرازی قشم- شیراز و بالعکس دوباره راه اندازی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مطنقه آزاد قشم؛ ناصر رجبی با اعلام این خبر گفت: پروازهای مسیر قشم به شیراز و بالعکس از یکشنبه و چهارشنبه هر هفته برقرار خواهد بود.

وی ادامه داد: نخستین پرواز یکشنبه بیست و سوم بهمن ماه توسط شرکت هواپیمایی فلای پرشیا انجام خواهد شد و گردشگران و قشموندان می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات مسافرتی و سایت ها بلیط تهیه کنند.
رجبی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش تردد گردشگران پروازها در مسیر تهران و اصفهان نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیرکل فرودگاه بین المللی قشم یادآور شد: همچنین پیگیری برقرار مسیر پروازی از سایر مراکز استان ها به جزیره زیبای قشم هستیم و نتایج آن به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.

درک تجربه مشتری در بازدید سرپرست مدیریت‌عامل رایتل از دفتر فروش کرمانشاه

سرپرست مدیریت‌عامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل که در همراهی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر به استان کرمانشاه به سر می‌برد؛ به‌ صورت سرزده و در نقش یک مشتری به یکی از دفاتر فروش این اپراتور مراجعه کرد تا کیفیت ارائه خدمات، نحوه پاسخگویی کارکنان و تجربه واقعی مشتریان را از نزدیک ارزیابی کند.