اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 18775

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 18775

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر

فاز اول یوتیلیتی پتروشیمی لردگان وارد مدار تولید شد

فاز اول یوتیلیتی پتروشیمی لردگان وارد مدار تولید شد
ß§|êYL>VH>VáU`µ¡c ¡¡cì

فاز اول یوتیلیتی ( سرویس های جانبی ) پتروشیمی لردگان در مدار قرار گرفت که نخستین گام مهم بهره برداری از پتروشیمی لردگان می باشد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی پتروشیمی لردگان، مدیرعامل پتروشیمی لردگان با اعلام این خبر افزود : با راه اندازی فاز اول (یوتیلیتی) که شامل واحدهای آب خام ؛ آب بدون املاح ؛ هوا و نیتروژن ؛ برج های خنک کننده ؛ اتاق کنترل ، ایستگاه برق و واحد بخار و فلر است ، بعد ازگذراندن تمامی تست های مربوطه فعالیت خود را شروع کرده ،این فرایند برای راه اندازی فازهای بعدی ضروری می باشد .

محسن محمودی با توجه به اینکه این بخش از پروژه دارای ویژگی وفرایند خاصی می باشد در حال حاضر با رویکرد دانش داخلی در حوزه نصب و راه اندازی این امکان به وجود آمد که در شرایط موجود باتمام دشواریها توانستیم با بهره گیری از دانش بومی ونیروی متعهد متخصص جوان یوتیلیتی پتروشیمی لردگان را با افتخار وارد مدار کنیم.

مدیر عامل پتروشیمی لردگان در ادامه خاطرنشان کرد این شرکت به دلیل موقعیت خاص یکی از پتروشیمی های ویژه ایران بوده وبه لحاظ جغرافیایی وهمه مشکلات پیش روی این شرکت از قبیل کم بود زیرساخت صنعتی در منطقه با اتکاء به مجموعه توانمند خود توانسته گامهای بزرگی در صنعت پتروشیمی کشور و معرفی چهره های نوین و نخبه و آموزش نیروی کار متخصص در تمامی شاخصه های این صنعت برداشته است

وی افزود : امروز شاهد توسعه همه جانبه این صنعت وایجاد زیر ساخت ،روند روبه رشد ،کیفیت زندگی وامید به روزهای بهتر در بین مردم این منطقه از جغرافیای ایران عزیزمان هستیم ،و به یاری خداوند متعال تا پایان راه این روند را ادامه خواهیم داد .

شرکت پتروشیمی لردگان یکی از شرکت های تابعه گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان است که در زمینی به مساحت100هکتاردرمنطقه فلارد( 55 کیلومتری شهر لردگان) شهرستان لردگان واقع در استان چهارمحال و بختیاری در حال احداث است

تولیدات این مجتمع اُوره و آمونیاک بوده و ظرفیت تولید سالانه آن 1073 هزار تن اُوره و 677 هزار تن آمونیاک است که بخش عمده ای از آمونیاک تولیدی برای تولید اُوره در داخل مجتمع مصرف می شود و 74 هزار تن به صورت مازاد برای عرضه مستقیم به بازار در نظر گرفته شده است.

عمده ترین کاربرد آمونیاک در تولید انواع کودهای شیمیایی است. آمونیاک را می توان هم به صورت مستقیم به عنوان کود شیمیایی به کاربردوهم درتولیدموادمانندنیترات آمونیوم،سولفات آمونیوم، مونوآمونیوم فسفات، دی آمونیوم فسفات و اُوره و دیگر کودهای شیمیایی از آن استفاده کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ویدئو/ تأکید رئیس‌جمهور بر خرید برق صنایع از بورس انرژی، رویکردی تحول‌آفرین است

مدیرعامل بورس انرژی ایران در مراسم معارفه صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر استفاده صنایع از تابلوهای بورس انرژی برای خرید برق اظهار کرد: رئیس‌جمهور طی هفته جاری بر ضرورت استفاده صنایع از تابلوهای بورس انرژی برای خرید برق تأکید کردند که این موضوع نشاندهنده رویکرد مثبت و رو به جلوی دولت در استفاده از سازوکارهای بازار برای ساماندهی حوزه انرژی است.

فعالیت‌های بورس انرژی ایران را از نزدیک دنبال می‌کنیم/ بورس انرژی ایران؛ پیشران توسعه سازوکارهای رقابتی در بازار حامل‌های انرژی

بازارهای متشکل انرژی با ایجاد بستر شفاف برای کشف قیمت، افزایش رقابت و تسهیل تعامل میان تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و سرمایه‌گذاران؛ نقشی مهم در توسعه اقتصادی و تعمیق تجارت انرژی ایفا می‌کنند.

بهره‌برداری از طرح آبرسانی از سد صفارود به شهر رابر و مجتمع مس درآلو

طرح آبرسانی از سد صفارود به شهر رابر و مجتمع معدن مس درآلو با هدف تأمین پایدار و باکیفیت آب شرب و صنعتی توسط شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تکمیل و همزمان با هفته دولت و با حضور مقامات کشوری و استانی به بهره‌برداری خواهد رسید و با این اقدام فاز مهمی از خطوط انتقال آب از سد صفارود رسماً وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.