اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 18670

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 18670

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر

وزارت صمت برای تفویض اختیارات به استان ها پیشگام است

2019

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین همایش ملی تشکل های اقتصادی، راهبران توسعه گفت: در شرایط حاضر تفویض اختیارات به تشکل های بخش خصوصی انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت غیرقابل انکار است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، رضا رحمانی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب 7 برنامه محوری فعالیت های خود افزایش همکاری ها با بخش خصوصی و تفویض گام به گام اختیارات را به عنوان یکی از محورها در دستور کار قرار داده است.

وی تصریح کرد: در دوره جدید تحریم ها یکی از راهبردهای اساسی برای حل مسائل، تکیه بر توان مردم و تشکل های بخش خصوصی است که با حضور پررنگ آن ها در امور می توانیم موانع را پشت سر بگذاریم.

رحمانی اضافه کرد: یکی ماموریت های تعریف شده معاونت طرح و برنامه وزارت صمت شناسایی توان و نظرات تخصصی تشکل های بخش خصوصی داده شده است

وزیر صمت خاطر نشان کرد: پیشنهاد کردیم که امورات قابل واگذاری را در جاهایی که منع قانونی نداریم به تشکل ها و انجمن های تخصصی واگذار کنیم، اتاق بازرگانی هم به عنوان نماد تشکل های خصوصی، باید مسئولیت های خود را در سراسر کشور و در قالب تشکل های زیر مجموعه تقسیم و تفویض کند تا همه در تصمیمات سهیم باشند.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های محوری وزارت صنعت معدن و تجارت توجه به فضای کسب و کار و تشکل هاست گفت: با تشکل ها و انجمن ها تفاهم کردیم که اختیارات قابل واگذاری و تصدی گری ها را به انجمن ها واگذار کنیم مشروط به اینکه آنها، مسئولیت کار را بپذیرند.

وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: به سازمان توسعه تجارت دستور دادم به موضوعات مربوط درباره اتاق های مشترک به صورت جدی توجه کنند و به ویژه در حوزه صادرات به کشورهای همسایه که از اولویت‌های جدی ماست باید امورات قابل واگذاری به اتاق‌های بازرگانی مشترک واگذار شود البته این اتاق های مشترک باید مسئولیت ها را بپذیرند به طور نمونه ما در وزارتخانه خود موضوعاتی را که قابل واگذاری در حوزه‌های صنعت معدن و تجارت بود به سازمان‌های استانی تفویض کردیم و اکنون هم داریم بررسی می‌کنیم اموراتی دیگر قابل واگذاری، واگذار شود.

وی با بیان اینکه سیاست اصولی دولت، واگذاری مسئولیت های قابل واگذاری است افزود: البته در این بین باید از ظرفیت‌های شورای گفتگو بهتر و بیشتر استفاده کرد زیرا ظرفیت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی فراتر از آن چیزی است که اکنون استفاده می‌شود به طور نمونه موضوع تفویض واگذاری مسئولیت‌ها از جمله مواردی است که می‌تواند در شورای گفتگو مطرح شود.

وزیر صمت با تأکید بر اینکه از ظرفیت عضویت اتاق بازرگانی در شوراهای مختلف باید استفاده شود گفت: حضور تشکل ها را در همه عرصه ها ضروری می‌دانیم و ارج می نهیم و در این شرایط اقتصادی امیدواریم که همه از جمله فعالان و تشکل‌های اقتصادی پای کار اقتصاد بیایند تا نتایجی متفاوت از تصورات دشمنان در امید به تعطیلی دومینو وار واحدهای صنعتی کشور، حاصل شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تکمیل زنجیره ارزش و تأمین پایداردر فولاد سنگان

معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان با اشاره به اهمیت پروژه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره هماتیت–مگنتیت در تأمین پایدار خوراک، از انجام بخش قابل‌توجهی از فعالیت‌های مهندسی، تأمین و اجرای این پروژه خبر داد و اعلام کرد مبنای پیشرفت پروژه، آخرین صورت‌وضعیت‌های تأییدشده است.

جهش ۲.۵ برابری ظرفیت تولید «ایران‌ذوب»

با حضور سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و جمعی از مدیران ارشد این گروه صنعتی، کارخانه شماره ۲ شرکت «ایران‌ذوب» صبح امروز دوشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۵ به‌طور رسمی افتتاح شد و در مدار تولید قرار گرفت.

 رتبه‌بندی شرکت‌های برتر، تصویری دقیق از وضعیت اقتصاد کشور ارائه می‌دهد

 نشست خبری بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI100) با حضور قاسم خرمی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و بهنام فیض‌آبادی مدیر مرکز رتبه‌بندی شرکت‌های برتر و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ نشستی که در آن ضمن تشریح روند و فلسفه رتبه‌بندی بنگاه‌های اقتصادی، بر نقش این طرح در شناخت وضعیت اقتصاد کشور، ارتقاء تصمیم‌گیری مدیران و پشتیبانی از سیاستگذاری اقتصادی تأکید شد.