اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 185642

تاریخ: 1401/10/14

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 185642

تاریخ: 1401/10/14

کپی نشانی خبر

توضیحات ایران خودرو درباره اولین خودروهای تولیدی هایما 8S

خودرو21

گروه صنعتی ایران‌خودرو اعلام کرد: موضوع واگذاری نخستین خودروهای تولیدی هایما 8S به مدیران این شرکت که پس از فرآیند تولید در مرحله آزمایشی، قابلیت واگذاری به مشتریان را نداشته، مطابق مجوز هیات مدیره این شرکت صورت گرفته است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل ازروابط عمومی شرکت ایران‌خودرو ؛ این خودروها که در فرآیند شناسایی ایرادات کیفی و مونتاژی دارای برخی مغایرت‌های کیفی در بخش‌های موتور، بدنه، رنگ، تزیینات داخلی و… بوده، طبق رویه جاری شرکت‌های خودروسازی قابلیت عرضه به مشتریان را نداشته و به صورت‌های دیگری به جز سیستم عادی فروش، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

براساس مجوز هیات مدیره شرکت ایران‌خودرو مقرر شد، نخستین سری از تولیدات اولیه محصول هایما 8S نیز به دلیل عدم امکان واگذاری به مشتریان در بورس کالا و حتی بدون اعطای گارانتی در اختیار مدیران شرکت قرار گیرد.

بر همین اساس خودروهای مذکور نیز با قیمت تعیین شده توسط هیات مدیره این شرکت به برخی از مدیران متقاضی در گروه صنعتی ایران خودرو که مایل به خرید با شرایط تعیین شده هستند واگذار می‌شود.

در عین حال، عرضه نخستین سری خودروهای جدید در اکثر شرکت‌های خودروسازی به منظور ارزیابی‌های فنی و کارشناسی و اجرای برنامه توسعه بازار، با قیمت متعارف امری معمول بوده و گروه صنعتی ایران خودرو نیز طی دوره های گذشته درخصوص سایر محصولات خود قبل از عرضه انبوه به بازار، تولیدات اولیه را با چنین شرایطی عرضه کرده است.

بر پایه این گزارش در اولین عرضه خودرو هایما 8S بیش از ۵۰۰ دستگاه محصول تولیدی شرکت در مرحله تولید انبوه، از طریق بورس کالا عرضه شده و به طور طبیعی تعداد ۶۰ دستگاه خودرو تولیدی در مرحله آزمایشی امکان عرضه به مصرف کنندگان را نداشته است.

همین گزارش حاکی است، شرکت ایران خودرو محصولات فاقد شرایط لازم جهت عرضه به مشتریان را معمولا در چارچوب مزایده عرضه می‌کند که در این حالت قیمت‌های مزایده حدود ۲۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار خواهد بود.

این گزارش می افزاید، خودروهای مذکور نیز پس از ارزیابی نهایی به قیمت پایه بورس کالا عرضه شده که قیمت پایه شرکت ایران خودرو برای این محصول ۹۳۴ میلیون تومان بوده که با احتساب هزینه‌های قانونی در بورس کالا نیز با قیمت یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان اعلام شده و با وجود ایرادهای یاد شده، با مصوبه هیات مدیره ایران خودرو و با همان قیمت به مدیران متقاضی عرضه شده است.

بدیهی است، خودروهایی از این قبیل به منظور تبدیل شدن به نقدینگی و حفظ منافع شرکت و سایر ذینفعان با چنین شرایطی عرضه می‌شوند و در عین حال این رویه در تمام شرکت‌های خودروسازی دنبال می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.