اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 185622

تاریخ: 1401/10/15

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 185622

تاریخ: 1401/10/15

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بیمه میهن: نقش کارکنان شعب و شبکه فروش در پیشرفت میهن، تعیین کننده و حیاتی است

سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل بیمه میهن و هیئت همراه در ادامه بازدیدهای میدانی از شعب این شرکت، دیروز و امروز از سرپرستی های خراسان رضوی و خراسان شمالی این شرکت بازدید و با کارکنان و نمایندگان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛ مدیرعامل این شرکت در جمع کارکنان و نمایندگان این شعب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش؛ گفت شهید سلیمانی مسیر را برای ما ترسیم و روشن کرده است و ما نیز همواره در این مسیر گام برخواهیم داشت.

شیخ الاسلامی از توفیق و افتخار حضور در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) ابراز خرسندی کرد و ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات همکاران بیمه میهن؛ گفت برای احیای جایگاه بیمه میهن، دیگر تلاش ها و برنامه های گذشته کافی نیست و باید با استعانت از امام رئوف چشم انداز کارها را قوی تر از گذشته ببینیم و تفکر علمی و پشتیبانی های عملی و تجربی را منشأ تلاش و حرکت های خود قرار دهیم.
وی با تشریح سیاست ها و برنامه های آتی بیمه میهن؛ گفت باید با برنامه ریزی درست و تلاش و پشتکار امور شرکت را پیش ببریم و با استفاده بهینه از ظرفیت بالقوه بیمه ای استانها بتوانیم زمینه رشد و تعالی بیمه میهن را با ارائه خدمات مطلوب به بیمه گذاران و جلب رضایتمندی آنان، بیش از گذشته فراهم سازیم.
مدیرعامل بیمه میهن با اشاره به جایگاه مهم شبکه فروش در صنعت بیمه و نقش پررنگ آنها در موفقیت و اعتلای شرکت بیمه، از افزایش سطح کیفی و کمی شبکه فروش به عنوان یکی از اولویت‌های آموزشی در بیمه میهن خبر داد و گفت نقش کارکنان شعب و شبکه فروش در موفقیت و پیشرفت این مجموعه تعیین کننده و حیاتی است و طبیعی است که دانش، توانایی‌های فنی و انگیزه‌های این افراد برای پیشبرد کار بسیار موثر است و اهمیت به نیروی انسانی را دو چندان می‌کند.
وی شفاف‌سازی روابط با نمایندگان بیمه را الزامی دانست و گفت: این امر وفاداری آنها را در درازمدت تضمین می کند و مسئولیت پذیری، بهره وری و کارایی را بهبود می بخشد و آنها می توانند با ایجاد و تقویت دامنه ارتباطات، تعامل، هماهنگی و تغییر نگرش، نسبت به بازاریابی و شناسایی نیازهای روز جامعه اقدام کنند.
در جریان این بازدیدها که محسن مقدم مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی و سیدمجتبی کریمی مدیر امور شعب و نمایندگان نیز حضور داشتند، همکاران شعب و نمایندگان به بیان دغدغه ها و خواسته های خود برای بهبود عملکرد پرداختند و مدیرعامل پس از شنیدن سخنان ایشان، رهنمودهای لازم را در بخش های مختلف به همکاران ارائه داد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.