اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 176674

تاریخ: 1401/06/01

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 176674

تاریخ: 1401/06/01

کپی نشانی خبر

تقدیر از پزشکان پرتلاش بیمارستان شهید مطهری ذوب‌آهن اصفهان

2p

جمعی از مسئولین ذوب آهن اصفهان به مناسبت اول شهریورماه روز پزشک  با حضور در بیمارستان شهید مطهری از پزشکان پرتلاش این مرکز درمانی با اهداء لوح سپاس از طرف مدیر عامل شرکت تقدیر بعمل آوردند.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ رئیس بیمارستان شهید مطهری ضمن تسلیت شهادت امام زین العابدین (ع) ، از زحمات پزشکان این مرکز درمانی قدردانی کرد و گفت : تمامی کادر بیمارستان شهید مطهری طی بیست ماه گذشته به صورت شبانه روز در خدمت تلاشگران ذوب آهن اصفهان و مردم جامعه بوده اند و تنها عشق به مردم و احساس مسئولیت نسبت به این شغل مقدس باعث شده که بتوانند مشکلات وسختی های گوناگون را تحمل کنند .

دکتر علیرضا آجدانی با اشاره به اینکه کادر پزشکی شهید مطهری متشکل از ۱۰۸ پزشک حاذق ومتعهد است گفت: این عزیزان شبانه روز در تلاشند تا رنج و تلخی بیماران را به شیرینی بهبودی تبدیل کرده وسلامت دردمندان رابه آنان برگردانند واز این نظر عملشان مقدس است. در این مراسم که در محل کار پزشکان انجام شد، رئیس بیمارستان شهید مطهری، سرهنگ مختاری فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان و مرادیان معاون روابط عمومی حضور داشتند و لوح های تقدیر را به پزشکان پرتلاش بیمارستان شهید مطهری تقدیم کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کاهش ۳۳درصدی مصرف ویژه سود کاستیک در آلومینای ایران؛ تمرکز بر افزایش بهره‌وری و کاهش بهای تمام‌ شده

این شرکت در سال ۱۴۰۵ و پس از واگذاری سهام کنترلی و مدیریتی آن به بخش خصوصی و شناسایی چالش‌های تولید و تاثیرات آن بر بهای تمام شده محصولات با تمرکز بر افزایش بهره‌وری فرآیند، کاهش بهای تمام‌ شده و استفاده بهینه از مواد اولیه، مجموعه‌ای از اقدامات اصلاحی و عملیاتی را در بخش‌های مختلف تولید اجرا کرده است که کاهش قابل‌توجه مصرف ویژه سود کاستیک از ۴۴۰ کیلوگرم به ۲۹۵ کیلوگرم به ازاء‌ هر تن آلومینا از مهمترین نتایج این اقدامات به شمار می‌رود.

دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دشمنان ایران در تلاش‌های گذشته خود برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور شکست خورده‌اند، گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همانطور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند؛ در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.