اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 174640

تاریخ: 1401/05/20

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 174640

تاریخ: 1401/05/20

کپی نشانی خبر

بانک تجارت و وزارت علوم تفاهمنامه همکاری امضا می‌کنند

بانک

بانک تجارت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای همکاری‌های مشترک و ارایه خدمات بانکی به جامعه دانشگاهی کشور، تفاهم‌نامه همکاری امضا خواهند کرد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک تجارت ؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه‌ای با دکتر اخلاقی فیض آثار مدیر عامل بانک تجارت از برنامه‌های وزارتخانه متبوع خود برای توسعه همکاری با این بانک خبر داد.

محمدعلی زلفی گل در این جلسه از بانک تجارت به عنوان بانکی پیشرو در تعامل و همکاری با این وزارتخانه و جامعه دانشگاهی کشور یاد کرد و گفت: سابقه استقرار شهرک‌های بانکداری الکترونیک در تعداد زیادی از دانشگاه‌های مهم کشور توسط بانک تجارت طی دو دهه گذشته، بیانگر نگاه بلندمدت این بانک به دانشجویانی است که هر یک می‌توانند آینده سازان کشور باشند. این همکاری از منظری دیگر با اساتید، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌ها نیز پایه‌گذاری شده و همچنان ادامه دارد.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه‌های مهم این وزارتخانه، علاوه بر ارتقای سطح علمی دانشگاهها بهبود معیشت کارکنان و توسعه فضاهای آموزشی در سطح کشور است. تجربه همکاری موفق این وزارتخانه با بانک تجارت می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های جدید ادامه یابد و آماده‌ایم همکاری‌های خود با بانک تجارت را در قالب انعقاد تفاهمنامه همکاری بیش از گذشته ارتقاء دهیم.

دکتر هادی اخلاقی فیض آثار نیز در این جلسه با تشریح اهمیت دانشگاه‌ها در تربیت دانشجویان و آینده سازان کشور گفت: همکاری با جامعه دانشگاهی کشور از دیرباز به عنوان یکی از بازارهای هدف مهم و استراتژیک بانک تجارت مد نظر بوده و اعتقاد داریم هر تلاشی برای کمک به توسعه دانشگاه‌ها و ارتقا فعالیت‌های جامعه دانشگاهی، کمک به بهبود شرایط موجود و آینده کشور است. بر همین اساس بانک تجارت حمایت از جامعه دانشگاهی، هیات‌های علمی و کارکنان دانشگاه‌ها را وظیفه و مسئولیت اجتماعی خود می‌داند.

مدیرعامل بانک تجارت، به لزوم حمایت از جامعه دانشگاهیان اشاره و خاطر نشان کرد: بانک تجارت برای حمایت از هیات علمی دانشگاه‌ها و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میدان عمل آمده و امیدواریم این همکاری‌ها در چارچوب تفاهمنامه‌ای که بزودی بین دو مجموعه امضا می‌شود بیش از پیش گسترش یابد

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان دوازدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

دوازدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز دوازدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

کریمی: ابزارهای نوین تأمین مالی جایگزین نگاه تسهیلات‌محور شود

در ادامه سفر استانی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک دی به خطه آذربایجان شرقی، نشست مشترک مدیران این بانک با هیأت‌رئیسه و جمعی از فعالان اقتصادی، تجار و تولیدکنندگان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد؛ نشستی که در آن بر توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی (SCF) و هم‌افزایی میان بانک دی و بخش خصوصی تأکید شد.

به‌روز رسانی سامانه های بانك ملت و قطعی موقت خدمات غیرحضوری از ساعت 23 پنج شنبه 16 مهرماه

در راستای اجرای به‌روز رسانی های فنی با هدف افزایش کیفیت سرویس های بانکی، خدمات غیرحضوری بانک ملت، از ساعت 23:00 روز پنج شنبه 16‏‏‏‏‏‏‏/07‏‏‏‏‏‏‏/1405 تا حداکثر 8 بامداد روز جمعه 17‏‏‏/07‏‏‏/1405 موقتاً غیرفعال خواهد بود.