اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 171985

تاریخ: 1401/05/02

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 171985

تاریخ: 1401/05/02

کپی نشانی خبر

عملکرد درخشان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

InShot 20220725 150315517

مرکز ارتباط با مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با حضور دکتر احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی‌ودارایی در محل ساختمان شماره 2 این بانک افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ما؛ دکتر خاندوزی وزیر اقتصاد در آئین افتتاح مرکز ارتباط با مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و در بازدید از این مرکز از حمایت و کمک دولت از تسهیلات قرض‌الحسنه خبر داد و گفت: وزارت اقتصاد کمک کرد تا سرمایه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به دو برابر افزایش پیدا کند و از این افزایش سرمایه تا پایان سال حمایت می‌کند.وی هدف از افزایش سرمایه بانک قرض‌الحسنه را ارتقاء قدرت وام‌دهی بانک‌های قرض‌الحسنه به مردم عنوان و اظهار کرد: این بانک‌ها یکی از بهترین نسبت‌های کفایت سرمایه و همچنین کمترین تسهیلات معوقه جاری را دارند.

وزیر امور اقتصادی‌ودارایی با اشاره به افزایش 80 درصدی سپرده بانک‌‌های قرض‌الحسنه در دولت سیزدهم گفت: دو میلیون و 700 هزار نفر در دولت سیزدهم وام قرض‌الحسنه گرفته‌اند که در زمان فشار اقتصادی کمک بسیاری به خانواده‌ها می‌کند. کمک‌های قانونی خاص به بانک‌های قرض‌الحسنه ادامه دارد و با بانک‌مرکزی مذاکره کرده‌ایم تا توان و ظرفیت بانک‌های قرض‌الحسنه افزایش یابد.

دکتر خاندوزی درباره عدم‌ همکاری برخی بانک‌ها در اعطاء تسهیلات قرض‌الحسنه، فرزندآوری و ودیعه مسکن گفت: اخباری به ما می‌رسد که به جهت اعمال کنترل نقدینگی بانک‌ها با مشکل محدودیت بیشتر برای پرداخت وام‌های خرد مواجه شده‌اند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: بسیاری از نیازهای مردم را تسهیلات خرد تأمین می‌کند. با توجه به تکالیف قانونی بانک‌ها مبنی بر اعطاء تسهیلات ازدواج؛ بانک‌ها دچار تنگناهایی شده‌اند که نمی‌توانند تسهیلات بدهند و نارضایتی بخش زیادی از مراجعه‌کنندگان به بانک‌ها را به دنبال داشته است. همچنین مردم با مشکل تأمین ضامن‌های چندگانه برای تسهیلات مواجه‌اند.وی افزود: از نظر شاخص‌های جهانی بهترین عملکرد را در بانک‌های قرض‌الحسنه داریم و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران یکی از بهترین عملکردها را در شاخص کفایت سرمایه داراست و همچنین پایین‌ترین معوقات را در شبکه بانکی دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاکید بر نقش‌آفرینی بانک تجارت در تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدارهای جداگانه با رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و معینی نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل راه‌های توسعه تعاملات و حمایت همه‌جانبه از پروژه‌های زیرساختی و عمرانی کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.