اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 170502

تاریخ: 1401/04/22

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 170502

تاریخ: 1401/04/22

کپی نشانی خبر

سود ١٦ تومانی برای هر سهم و تغییر دو عضو هیات مدیره بانک کارآفرین

73485

مجمع عمومی عادی فوق العاده صاحبان سهام بانک کارآفرین،با دستور جلسه تعیین سود هر سهم و تعیین اعضای هیات مدیره با حضور ٨٧/٣٧ درصد از سهامدارن برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عومی بانک کارآفرین؛ طبق گفته دکتر فرشاد محمدپور دبیر مجمع، این سود در روزهای ١١ و ٣١ مرداد ماه برای سهامداران حقوقی و حقیقی واریز خواهد شد.

در این جلسه دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین با اشاره به سیاست ها و تصمیمات بانک مرکزی و تاثیر آن بر فعالیت های بانکها گفت: اقدامات سخت گیرانه تر مثل سخت کردن امکان اعطای تسهیلات و قرض گیری بین بانکها موجب کاهش رشد نقدینگی شد.

وی هدف گذاری سال جاری را کنترل تورم خواند و افزود: با وجود سخت‌گیری های انجام شده اما نتایج خوبی برای بانک رقم خورد که مهمترین آن تراز عملیاتی مثبت بانک نسبت به سال گذشته است.

مدیرعامل بانک کارآفرین با بر شمردن برخی آمارها و افتخارات بانک در سال گذشته ادامه داد: بانک کارآفرین با جهش قابل توجه در حوزه‌های مختلف مالی و شاخص‌های بانکی در سال ۱۴۰۰، موفق به ثبت رشد ۱۱ درصدی سود خالص شد و NPL خود را نیز به عدد ۳.۹ واحد کاهش داد که این امر با تلاش و همراهی همکاران بانک اتفاق افتاد.

سود ١٦ تومانی برای هر سهم و تغییر دو عضو هیات مدیره بانک کارآفرین

بهاروندی در ادامه با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا تاکید کرد:یکی از مهمترین برنامه های بانک انجام اقدامات ساختاری در بخش فناوری اطلاعات است که به جد پیگیر آن هستیم.

وی یکی دیگر از اقدامات سال جاری را تمرکز بانک بر حوزه ارز خواند که موجب درآمدزایی بیشتر بانک خواهد شد.

مدیرعامل بانک کارآفرین افزایش سهم شرکتهای تابع جهت سودآوری بانک را مورد توجه قرار داد وگفت: به دنبال افزایش سرمایه بانک هستیم که چنانچه این امر محقق شود استحکام مالی بیشتری برای تکانه های مالی سال ١٤٠١ ایجاد خواهدشد.

بهاروندی در پاسخ به یکی از سهامداران در مورد میزان افزایش سرمایه بانک گفت: پیشنهاد افزایش٩ هزار میلیارد ریال در صورت تصویب در مجمع عمومی فوق العاده به سرمایه بانک افزوده خواهد شد.

در این جلسه مجمع، دکتر فرشاد محمدپور معاون مدیرعامل در امور مالی و مجامع نیز گزارشی از عملکرد بانک در سال ١٤٠٠ ارایه و با اشاره به دریافت

دریافت عنوان “گزارش مقبول ” از حسابرس مستقل، افزود: بانک کارآفرین در راستای شفافیت مالی با دریافت عنوان” گزارش مقبول” از حسابرس مستقل، توانست ارزشمند ترین رتبه کیفیت گزارش مالی، را دریافت کند.این دومین بار است که بانک کارآفرین طی ۲۳سال فعالیت خود با پیگیری، ارتقای شفافیت و اصلاحات فنی و حرفه‌ای صورت‌های مالی، توانسته این عنوان ارزشمند را دریافت کند که نشان از شفافیت اطلاعات صورت های مالی بانک دارد.

وی با تاکید بر اینکه سود بانک کارآفرین با کیفیت است گفت: سود زمانی با کیفیت است که با پایداری ، پیش بینی ، همواره سازی و مقایسه پذیر بودن همراه باشد.

با تایید صورتهای مالی و رای گیری از اعضای حاضر میزان سود با نظر سهامداران حاضر در نشست به میزان ١٦٠ ریال تصویب شد .

محمدپور دبیر مجمع همچنین اعلام کرد :طبق نظر اعضای هیات مدیره سود سهامداران حقیقی در روز ١١ مرداد ماه سال جاری و سود سهامداران حقوقی ٣١ مرداد ماه پرداخت خواهد شد.

همچنین در خصوص تعیین پاداش هیات مدیره برای سال مالی یاد شده علیرغم رشد های قابل ملاحظه و دستاوردهای کمی و کیفی فراتر از انتظار، رئیس مجمع ضمن قدردانی از هیات مدیره اعلام کردکه هیات مدیره متفاقا اعلام کرده اند همچون سال گذشته از دریافت پاداش صرفنظر می‌کنند.

در این مجمع؛ طبق دستور جلسه از سهامداران برای تعیین هیات مدیره جدید رای گیری انجام شد و طبق آرای اخذ شده دکتر احمد بهاروندی ، اقای مسعود شریفات ، آقای محمدرضا خورسندی، دکتر فرشاد محمدپور ، مهدی سیف علی شاهی بعنوان اعضای اصلی هیات مدیره و آقایان طلاکش نایینی با و هادی جوهری بعنوان عضو علی البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دکتر سعدمحمدی: توسعه صادرات سرب و روی بدون نگاه علمی و حرفه‌ای ممکن نیست

سومین جلسه از «دوره جامع صادرات مواد معدنی فلزی» روز پنجشنبه ۸ مرداد ماه در «مرکز آموزش بازرگانی وزارت صمت» برگزار شد و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این نشست تخصصی به تشریح شناخت زنجیره سرب و روی پرداخت.

ارتقاء زیرساخت‌های سامانه‌های «مفید»

سامانه‌های کارگزاری مفید در روز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ به‌ علت ارتقاء زیرساخت‌ها و بهبود خدمات فنی سامانه‌ها ممکن است وقفه‌ای محدود در دسترسی داشته باشند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.