اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 167

تاریخ: 1394/08/06

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 167

تاریخ: 1394/08/06

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

برگزاری دومین جلسه ستاد برنامه ریزی نمایشگاه مطبوعات توسط بانک کشاورزی

برگزاری دومین جلسه ستاد برنامه ریزی نمایشگاه مطبوعات توسط بانک کشاورزی

به منظور هماهنگی، وحدت رویه و هم افزایی میان مطبوعات تخصصی کشاورزی و ادارات و سازمان های مرتبط با بخش کشاورزی، دومین جلسه ستاد برنامه ریزی نمایشگاه مطبوعات در بانک کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی؛ در این جلسه که با حضور مدیران و  نمایندگانی از روابط عمومی بانک کشاورزی، روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، سازمان ها، معاونت ها و موسسات وابسته و همچنین مدیران مسئول مجلات تخصصی بخش کشاورزی و نمایندگان انجمن صنفی مطبوعات تخصصی کشاورزی تشکیل شد، رضا لیاقت ورز رئیس اداره کل روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی با اشاره به این مطلب که بانک کشاورزی در دوران مدیریت دکتر شهید زاده برنامه های زیادی را برای تعامل با رسانه ها به انجام رسانده و در دستور کار دارد، اظهار امیدواری کرد با حضور متفاوت و پررنگ در نمایشگاه مطبوعات امسال، بخش مطبوعات تخصصی نیز در کنار سایر حوزه های بخش کشاورزی بتواند توانمندی های خود را نشان دهد.وی افزود: در این ستاد تلاش خواهیم کرد با بررسی ایده ها، تقسیم کارصحیح و پذیرش و ایفای نقش بهینه در قالب یک کارگروهی منسجم، توانمندی بخش کشاورزی در حوزه مطبوعات را به نمایش بگذاریم و با برپایی نمایشگاه تاثیر مطلوبی بر نمود جایگاه حقیقی روابط عمومی ها و رسانه ها در سازمان های مرتبط با بخش کشاورزی داشته باشیم.شاهرخ رمضان نژاد مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی نمایشگاه مطبوعات را فرصتی برای بهره برداری رسانه ای دانست تا صدای بخش کشاورزی از طریق رسانه ها به گوش مردم و مسئولان رسانده شود.وی تاکید کرد: بخش کشاورزی باید در نمایشگاه مطبوعات حضوری پر رنگ داشته باشد و تمام نهادهای مرتبط به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل کنند تا توان علمی و عملی بخش کشاورزی به بهترین نحو معرفی شود.این گزارش می افزاید: اعضای این ستاد همچنین همکاری بخش دولتی و خصوصی برای انجام اقدامات این چنینی در بخش کشاورزی را کم سابقه دانستند و از بانک کشاورزی برای حمایت از این بخش قدردانی کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درآمد بیش از ۲ همت از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

شرکت بیمه کوثر در شش‌ ماهه نخست سالجاری با وجود محدودیت و شرایط خاص فعالیت‌های اقتصادی در دو ماه ابتدایی سال، موفق به ثبت بیش از ۲ همت درآمد از محل سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار سرمایه شد؛ عملکردی که نشاندهنده مدیریت فعال منابع و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار سرمایه است.

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

نودوهشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، فرصتی برای تجدید عهد با اعتماد مردم است

مدیرعامل بانک ملی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۰ شهریور ماه، نودوهشتمین سالروز تأسیس این بانک با اشاره به جایگاه تاریخی بانک ملی ایران و اعتمادی که طی نسل‌ها شکل گرفته است، تأکید کرد: حفظ این میراث ارزشمند، مستلزم پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه و حرکت هوشمندانه در مسیر تحول و آینده بانکداری است.

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.