اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 1665

تاریخ: 1397/12/22

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 1665

تاریخ: 1397/12/22

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

مانور واکنش در شرایط اضطراری و مدیریت بحران در شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام

شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام و سازمان منطقه ویژه اقتصادی به منظور ارتقاء سطح آمادگی و تصمیم گیری مدیران ، کارشناسان و کارکنان خود در شرایط بحرانی ، مانور واکنش در شرایط اضطراری و مدیریت بحران را در سطح مجتمع پتروشیمی بندرامام برگزار کردند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۷  به منظور شناسایی نقاط ضعف و قوت و همچنین بالابردن سطح آمادگی و تصمیم گیری مدیران و کارکنان ، مانور واکنش در شرایط اضطراری و مدیریت بحران  با حضور مهندس حمیدرضا رستمی مدیرعامل پتروشیمی بندرامام و نیز دیگر مدیران ارشد و میانی شرکت بصورت منطقه ای برگزار گردید که  در تمامی مراحل اجرایی مانور مدیران ارشد پتروشیمی بندرامام و سازمان منطقه ویژه اقتصادی از طریق  ویدیو کنفرانس  با یکدیگر در ارتباط بودند و موفق شدند با ایجاد  محیطی حقیقی و  شرایط واقعی عملکرد خود را بخوبی بسنجند و نقاط ضعف را شناسایی نمایند.

می توان افزود مانور مذکور با سناریو از پیش مشخص شده نشت گاز در مخازن واحد وینیل کلراید منومر (VCM) شرکت فرآورش بندرامام آغاز شد که در دقایق اولیه بعد از اعلام نشت گاز فرضی کمیته های مدیریت بحران در ۳ سطح صفر (تیم فرماندهی حادثه ICT ) ، یک (تیم فرماندهی حادثه ICT ) و دو (تیم مدیریت بحران CMT ) در سطح مجتمع تشکیل شدند و طبق برنامه ریزی های مشخص شده تمامی واحد ها و نیروهای عملیاتی ، امدادی و ستادی وارد عمل شدند و تمامی مراحل مانور طبق برنامه برگزار گردید.

گفتنی است طی این مانور عملیات هایی همچون مدیریت نفرات حاضر در مجتمع  ، تخلیه کارکنان و منتقل کردن آن ها  به محل های امن ، تخلیه واحد های CF  و PX ، تخلیه اسکله ها ، انتقال مصدومان به مراکز درمانی ، کنترل نشت گاز و مخازن مجاور ، جلوگیری از پخش شدن گاز نشتی و ارتباط مستقیم و تصویری با سازمان منطقه ویژه اقتصادی تمرین و به مرحله اجرا رسید.

شایان ذکر است شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام همواره  با برگزاری مانورهایی از این قبیل در راستای توانمند سازی و آمادگی هرچه بیشتر مدیران و کارکنان خود در مواقع اضطراری و شرایط بحرانی گامی مهم و موثر برداشته است.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پیام مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط‌عمومی

۲۷ اردیبهشت‌ ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های صادقانه و اثرگذار فعالان این حوزه است؛ عزیزانی که با تعهد، خلاقیت و نگاه حرفه‌ای خود، پل ارتباطی میان سازمان و جامعه را مستحکم می‌سازند و نقش مهمی در ارتقاء اعتماد و تعامل ایفا می‌کنند.