اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 163542

تاریخ: 1401/03/08

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 163542

تاریخ: 1401/03/08

کپی نشانی خبر

به اهتزاز درآمدن پرچم عزا در پتروشیمی شهید تندگویان به نشانه همدردی با حادثه دیدگان آبادان

InShot 20220529 205508324

شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در سوگ جان باختن تعدادی از هم‌وطنانمان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان پرچم سیاهی برافراشت.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان ؛ هم‌زمان با اعلام عزای عمومی در سراسر کشور در روز یکشنبه هشتم خردادماه، پرچم سیاهی به نشانه عزای حادثه دل‌خراش ساختمان متروپل آبادان در این شرکت به اهتزاز در آمد.

همچنین کارکنان و مدیران شرکت پتروشیمی شهید تندگویان ضمن برگزاری مراسم گرامیداشت و روشن کردن شمع برای جان‌باختگان این حادثه تلخ، با خانواده‌ها و بازماندگان داغدار آنان ابراز همدردی کردند.

*روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی شهید تندگویان*

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سعدمحمدی: کاهش حاشیه سود، زنگ خطر برای سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد است

اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در چهارمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی ایران با تشریح روند کاهش حاشیه سود در زنجیره معدن و فولاد؛ نسبت به افت انگیزه سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌های انرژی و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری هشدار داد.

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.

به همت کمیته عالی فناوری و نوآوری و تحول دیجیتال انجام شد؛ بازطراحی مسیر همکاری فولاد هرمزگان با شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیر متالورژی، طراحی و توسعه محصولات شرکت فولاد هرمزگان، از تشکیل کمیته عالی فناوری و نوآوری و تحول دیجیتال با هدف تسهیل و هدفمند کردن همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.