اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 162587

تاریخ: 1401/02/27

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 162587

تاریخ: 1401/02/27

کپی نشانی خبر

گودرزی رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم ایران:شمش آلومینیوم در ایران سالانه به ۷۰۰ هزار تن رسیده است

654523

در حالی که سالانه در دنیا ۶۷ میلیون تن شمش آلومینیوم تولید می‌شود؛ تولید آن در ایران هم‌اکنون به ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که فقط یک شرکت در دبی سالانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن آلومینیوم تولید کرده است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت ؛ هوشنگ گودرزی رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم ایران ضمن بیان مطلب فوق در اولین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» گفت: آلومینیوم جزء اولین اقلامی بود که توسط آمریکا تحریم شد؛ زیرا به علت استفاده دوگانه در صنایع نظامی و صنایع غیرنظامی تولید آن  اهمیت زیادی دارد.

رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم ایران اظهار داشت: با وجود تحریم‌ها کارخانه‌های داخلی مؤفق شدند بخشی از نیازهای کشور را تامین و حتی بخشی از تولیدات خود را صادر کنند.

گودرزی به مشکلات بسیاری از صنایع پایین‌دستی آلومینیوم در صنایع پایین‌دستی کشوری اشاره کرد گفت: هم‌اکنون کمبودهای آلومینیوم در صنایعی که آلومینیوم مصرف می‌کنند؛ تاحدود زیادی برطرف شده است.

رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم اظهار داشت: صنایع بالادستی و پایین‌دستی در صنعت آلومینیوم آینده مشترکی دارند و سندیکای صنایع آلومینیوم نیز در تلاش است هر کجا که مشکلی به وجود می‌‌آید؛ بتواند با ورود به آن مشکلات فعالان این عرصه را برطرف کند.

وی در ادامه افزود: تمام تلاش ما در صنعت آلومینیوم این است که بتوانیم تولیدات خود را در این بخش صادر کنیم.

رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم کشور اظهار داشت: طی ۱۵ سال گذشته تولید آلومینیوم خام در ایران به ۲.۵ برابر افزایش یافته است و هم‌اکنون سالانه ۷۰۰ هزار تن آلومینیوم خام در کشور تولید می‌شود.

وی گفت: در سند چشم‌انداز صنعت آلومینیوم تولید ما باید به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برسد و تنها سه سال فرصت داریم که بتوانیم برای تولید ۸۰۰ هزار تن آلومینیوم در کشور ظرفیت‌‌سازی کنیم.

رئیس‌ هیات‌‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم کشور در پایان گفت: طرح جامع آلومینیوم که هم‌‌اکنون در دست بررسی قرار گرفته است؛ به زودی ارائه خواهد شد تا با نقشه راه بتوانیم ظرفیت‌های تولید صنعت آلومینیوم را در کشور بیش از پیش تقویت کنیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.