اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 1622

تاریخ: 1397/12/21

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 1622

تاریخ: 1397/12/21

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

پتروشیمی مبین همیار محیط زیست

قلی نژاد مدیر کل محیط زیست استان بوشهر در راس هیئتی از کارشناسان و مسئولین آن سازمان در تاریخ بیستم اسفند ماه از پتروشیمی مبین بازدید و در جلسه مشترکی با حضور مدیر عامل پتروشیمی مبین به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت در این جلسه ابتدا موذنی رئیس محیط زیست شهرستان عسلویه و در ادامه قلی نژاد به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات زیست محیطی منطقه پتروشیمی پرداختند و در ادامه نیز از نقش سازنده پتروشیمی مبین به خاطر  تعاملات فی مابین در راستای بازوی نظارتی سازمان محیط زیست تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

سپس مهندس شمیم با بیان تجربیات خود در مدیریت معضلات زیست محیطی در مناطق پتروشیمی و همچنین فلسفه وجودی پتروشیمی مبین بعنوان تنها شرکت بدون آلایندگی های پتروشیمیائی و با ماهیت عملکردی کاملا زیست محیطی، این شرکت را حامی محیط زیست برشمرده و اظهار امیدواری نمودند که با اجرای پروژه های بهبود محیط زیستی در منطقه، در آینده ای نزدیک شاهد کنترل بهتر آلاینده های زیست محیطی باشیم.

#معصومه_صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

عبور از مرز ۸۰ میلیارد تومان اعتبار فناورانه در تاپیکو

شرکت محصولات کاغذی لطیف در راستای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی حمایت از تحقیق و توسعه، موفق به کسب تأیید اولیه اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه به مبلغ ۱۰.۴ میلیارد تومان شد تا مجموع اعتبار مالیاتی تأیید اولیه‌شده توسط شرکت‌های خانواده تاپیکو در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیارد تومان افزایش یافته یابد.