اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 1594

تاریخ: 1397/12/20

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 1594

تاریخ: 1397/12/20

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

پرداخت ۷هزار فقره وام قرض‌الحسنه از سوی بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین در سال ۱۳۹۷ بیش از ۷ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه شامل تسهیلات ازدواج و تسهیلات مربوط به اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد خمینی را پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، از یکم فروردین تا پایان بهمن سال ۱۳۹۷، قریب به ۶ هزار و ۶۰۰ نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج که در سامانه مربوط به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، بانک اقتصادنوین را به‌عنوان بانک عامل خود معرفی کرده‌اند در کمترین زمان ممکن تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند.

همچنین در دوره زمانی یاد شده، بیش از ۵۲۰ فقره #وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی توسط #بانک #اقتصادنوین به مددجویان معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی پرداخت شده است. بنابر این گزارش منابع پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه مشتریان نیک‌اندیش این بانک تامین شده است.

#معصومه_صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پیام مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط‌عمومی

۲۷ اردیبهشت‌ ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های صادقانه و اثرگذار فعالان این حوزه است؛ عزیزانی که با تعهد، خلاقیت و نگاه حرفه‌ای خود، پل ارتباطی میان سازمان و جامعه را مستحکم می‌سازند و نقش مهمی در ارتقاء اعتماد و تعامل ایفا می‌کنند.